Onze kantoren en showroom zijn tijdelijk gesloten.
Zortrax
€ 3.499,00 € 2.499,00 Incl. btw

Een oplosbaar support systeem, een gesloten verwarmde printkamer en een meldingssysteem. Allemaal features van de Zortrax Inventure!

Artikelnummer:
TRIZORPRI1873

Zortrax Inventure 3D printer

Een oplosbaar support systeem, een gesloten verwarmde printkamer en een meldingssysteem. Allemaal features van de Zortrax Inventure! Dankzij dit alles brengt de Inventure uw meest complexe prints tot leven!

Smart solutions, professional results

De Zortrax Inventure werd gemaakt om professionals die zoeken naar topkwaliteit verder te helpen. Het Dissolvable Support System, de gesloten verwarmde printkamer, een meldingssysteem en een toegepaste software helpen de Inventure om topkwaliteit te leveren. Dankzij deze extraatjes brengt u uw meest complexe prints tot leven, en dit met een ongelooflijke dimensionele accuraatheid en consistente herhaling.

Stabiele printtemperatuur

Dankzij de verwarmde printkamer zijn al uw prints beschermd van temperatuurschommelingen. Deze kamer voorziet een constante temperatuur  voor uw modellen tijdens het printproces. Hierdoor worden externe factoren uitgeschakeld.

Snel en makkelijk support verwijderen

Het Dissolvable Support System zorgt ervoor dat zelfs de meest complexe onderdelen geprint zonder problemen geprint worden. DSS is een makkelijk te verwijderen support verwijder systeem op basis van water en oplosbare materialen. Het enige wat u moet doen is uw print enkele uren in water leggen. Nadien krijgt u een gladde print zonder residu.

Materiaal voor accuratere tests

Het nieuwe Z-PETG filament is geoptimaliseerd voor de Zortrax Inventure, waardoor het ontwerpen van gedetailleerde modellen en complexe vormen geen problemen meer geeft. Het nieuwe filament komt op nieuwe cartridges, die nog makkelijker te vervangen zijn. Dankzij het cartridge systeem hebt u nog meer controle over het verbruik van uw Zortrax 3D-printer.

Inbegrepen in de verpakking:
* Inventure 3D Printer

* Z-Suite software
* Z-PETG cartridge
* Z-Support cartridge
* Build Tray

* Starter kit with usefull tools

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x