Vrijdag 26 april 2019 is Trideus uitzonderlijk gesloten. Meer info over bestellingen en levertijden
Ultimaker
€ 9.044,32 € 8.095,00 Incl. btw
Leasing is mogelijk vanaf € 193,64 / per maand Meer informatie

Het Production + Scanner pack is een van onze vijf voordeelbundels, die u toelaat om snel en accuraat te experimenteren, ontwerpen en produceren

Artikelnummer:
TRIULTBUN2309

Het Production + Scanner pack is een van onze vijf voordeelbundels, die u toelaat om snel en accuraat te experimenteren, ontwerpen en produceren met uw Ultimaker 3.

In dit Production + Scanner pack hebben we naast de Ultimaker 3 alle benodigdheden toegevoegd die u nodig hebt voor het produceren met uw 3D-printer. Naast een cover kit en hechtingsmiddelen zitten er in dit pack ook reinigingsproducten, een extra glazen printbed en een variatie aan industriële materialen. Tot slot zit er ook een variatie aan print cores bij dit Production + Scanner pack.

In dit Production + Scanner pack hebben we daarnaast ook de HP 3D Structured Light Scanner Pro S3 toegevoegd. Dankzij dit apparaat scan je precieze 360° 3D modellen, gebruik makend van vooruitstrevende structured light scantechnologie. Structured Light scanning is een technologie die gebruik maakt van de fysieke afmetingen van een object – iedere hoek, kromming en inkeping – om dit te digitaliseren tot een 360° 3D model, met een resolutie tot 0.05mm en 2.3 miljoen hoekpunten per scan. Deze HP 3D-scanner laat u toe om alle mogelijke objecten in te scannen.

Onze specialisten hebben zorgvuldig de juiste producten uitgekozen waarmee u aan de slag kan gaan.

Included:

Als experts staan wij steeds ter beschikking voor al uw vragen en opmerkingen. Wil u meer weten over de Ultimaker 3, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Dankzij de aankoop van uw Ultimaker 3 Production + Scanner pack bespaart u 10% of 951,32 EUR.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x