Onze kantoren en showroom zijn tijdelijk gesloten.
Ultimaker
€ 72,00 Incl. btw

Perfect geschikt voor industriële applicaties is TPU (thermoplastic polyurethaan) de beste keuze voor een wijde range van productieprojecten die zowel de aspecten van rubber als plastic nodig hebben.

Artikelnummer:
TRIULTFIL3S1789

Perfect geschikt voor industriële applicaties is TPU (thermoplastic polyurethaan) de beste keuze voor een wijde range van productieprojecten die zowel de aspecten van rubber als plastic nodig hebben. Gecreëerd voor een consistentie in 3D printen is TPU een semi-flexibele en chemisch resistent materiaal met een sterke laaghechting. Daarboven is het makkelijker en sneller te printen dan andere TPU-filamenten.

Waarom u moet opteren voor Ultimaker TPU?
- Uitmuntende slijtage en scheur resistentie
- Hoge impact sterkte
- Shore-A hardheid van 95
- Tot wel 580% rekbaarheid bij doorbreken
- Een goede corrosie weerstand tegen vele gewone industriële oliën en chemicaliën
- Ontwikkeld voor een snelle en makkelijke 3D print ervaring.

ULTIMAKER TPU: SLIJTAGE EN SCHEUR RESISTENT
Ultimaker TPU is een makkelijk en snel te printen filament met een goede balans tussen flexibiliteit, slijtage en scheur resistentie alsook een goede weerstand tegen industriële chemicaliën en oliën. Dankzij de nieuwe instellingen in de vernieuwde CURA kan u zelfs de meest complexe mechanische stukken printen.

Deze NFC-spoel komt met de speciale NFC-chip, die de eigenschappen van het materiaal herkent. Hierdoor is de kans minimaal dat u met de verkeerde printinstellingen de print aanvat.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x