Onze kantoren en showroom zijn tijdelijk gesloten.
Tiertime
€ 749,00 € 498,99 Incl. btw

De Up! Mini 2 3D-printer, in het verleden uitgeroepen tot “Best 3D Printer for Beginners” door All3DP, is een compacte, betrouwbare en vlot bruikbare 3D-printer.

Artikelnummer:
TRITIEPRI1806

De Up! Mini 2 3D-printer, in het verleden uitgeroepen tot “Best 3D Printer for Beginners” door All3DP, is een compacte, betrouwbare en vlot bruikbare 3D-printer. Dit plug-and-play toestel heeft een bouwvolume van 120 x 120 x 120mm dat wordt gecombineerd met een geperforeerd printbed. Dit laat u toe om zonder risico op warping (scheeftrekking) prints in ABS en ABS+ te maken. Ook andere materialen zijn printbaar op deze Up! Mini 2, ongeacht het merk. Zolang ze de juiste diameter (1.75mm) hebben kiest u zelf uw voorkeursmateriaal.

Kwaliteit in een kleine verpakking
De Tiertime Up! Mini 2 mag dan niet het grootste bouwvolume hebben, op het gebied van afwerkingsgraad van zijn prints concurreert hij moeiteloos met andere FFF 3D-printers (laagdiktes tussen 150 en 350 micron). De bouwkamer van deze Up! Mini houdt de temperatuur constant, wat zorgt voor kwalitatievere resultaten. De ingebouwde HEPA-filters zorgen er bovendien voor dat de verluchting geoptimaliseerd is, en er dus een veiligere printomgeving gegarandeerd wordt.

Een vlotte en handige set-up

Zoals geschreven is de Up! Mini 2 een plug-en-play toestel. Vanaf het moment dat u de 3D-printer uit de verpakking haalt is het slechts een kwestie van enkele minuten voor u zelf begint te printen. Twee instellingen zijn altijd een uitdaging voor de meeste gebruikers van 3D-printers: het kalibreren van het printbed en ervoor zorgen dat de printkop op de juiste afstand staat van het printbed. Deze procedures moet men normaal handmatig uitvoeren en verkeerde uitvoeringen kunnen ervoor zorgen voor minder kwalitatieve prints. De UP! Mini 2 3D-printer voorkomt dit alles dankzij zijn innovatief automatisch kalibratiesysteem.

De Up! Mini 2 is bovendien vlot verplaatsbaar. De hendel zorgt ervoor dat het toestel snel meegenomen wordt van de ene locatie naar de andere, bijvoorbeeld in verschillende klaslokalen. Het Up Fila Station beschermt je filamenten bovendien van vochtopname en opstoppingen door stof. Alles om het gebruiksgemak te optimaliseren.

Bedien uw 3D-printer vanop afstand
Niet alleen is het toestel zeer makkelijk te bedienen dankzij zijn 4” LCD Touchscreen, de Up Mini 2 laat u ook toe om het toestel vanop afstand aan te sturen. De WiFi support zorgt ervoor dat u overal verbinding maakt met uw 3D-printer. Zo start, controleert en stopt u uw prints zonder dat u het toestel zelf dient aan te raken.

Tot slot heeft de Up Mini 2 3D-printer een ingebouwde Black-Out Recovery. Indien er een stroompanne is slaat het toestel in zijn intern geheugen de voortgang van uw print op, zodat u geen verspilling van tijd en materiaal riskeert door externe omstandigheden.

Bijgevoegd in de doos zijn volgende zaken:
- UP! Mini 3D-printer
- Up Fila Station
- UP mini 2 extruder V1
- Voeding 90W met stroomkabel
- UP Flex 120 x 120 printbed (2x)
- UP Cell geperforeerd printbed (2x)
- 500gr ABS filament spoel (1,75mm)
- ABS, ABS+ en PLA staaltje (50gr van elk)
- Snelstartgids
- Tool Kit: Kalibratiekaart, filament geleidingsbuis, USB kabel, Reserve nozzle, moersleutel, handschoenen, schraper, pincet.

Printtechnologie: Melted Extrusion Modeling(MEM)
Maximaal bouwvolume: 120 x 120 x 120 mm
Afmetingen van de 3D printer: 255 × 365 × 385mm
Gewicht: 8 kg
Voorgemonteerd?: Ja
Nozzle diameter: 0.4 mm
Nozzle temperatuur: -
Filament diameter: 1.75 mm
Laagresolutie: 0.15 - 0.35mm
Printsnelheid: -
Positioneringsprecisie van de assen: -
Kalibratie: Automatisch
Printbare materialen: ABS, PLA, ABS+
Verwarmd printbed: Ja
Stand alone printen via SD?: Nee
Stand alone printen via USB?: Ja
Stand alone printen via WiFi: Ja
LCD Scherm: Ja
Software: Up! Studio, iOS app
Bestandsformaat: .stl, .up3
Ondersteunende OS: Windows 7 or later, macOS X10.10 or later, iOS 8.0 or later
Open / Closed Source?: Closed Source
Opmerkingen:
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x