Onze kantoren en showroom zijn tijdelijk gesloten.

Verzenden

Net zoals bij het aanbieden van onze producten proberen we bij onze verzendmethodes ook een variatie aan keuze aan te bieden, zodat u uw bestelling bezorgd ziet zoals u dat zelf wil. De verzending kan pas gebeuren na betaling van uw bestelling. Bestellingen die voor 14u besteld en betaald zijn worden dezelfde dag nog verzonden, indien het product op voorradig is. Zo garanderen we een snelle levering.

De methodes die we bij Trideus aanbieden zijn de volgende:

U kan de gewenste methode voor verzending selecteren bij het afrekenen van uw bestelling.
Voor orders via bestelbon hanteren wij standaard verzending via DHL, tenzij anders aangegeven op de bestelbon.

Verzending via Bpost

Als u kiest voor verzending via Bpost, dan is dit binnen de gehele Benelux gratis voor aankopen boven de 150,- euro. Als de levering buiten de Benelux gebeurt, dan worden de leveringskosten berekend op basis van het gewicht.

Verzending via Bpost is enkel mogelijk voor bestellingen met een maximumgewicht van 30kg voor de totale bestelling.

Als u kiest voor de verzending via Bpost hebt u 3 aflevermogelijkheden binnen België. Voor alle andere landen is er Bpack World.

Enkel in België

Een postbode brengt uw pakketje aan huis, binnen de 3 werkdagen na uw bestelling.

Bent u niet thuis? Dan laat de postbode een zendingsbericht achter, met melding waar u uw pakket kan ophalen of hoe men een nieuwe levering kan inplannen.

Enkel in België

Laat uw pakket leveren in een postpunt of postkantoor in uw buurt. U haalt het op wanneer het u past.

De werkwijze is de volgende:
  1. Kies tijdens uw bestelling voor levering via een afhaalpunt.
  2. Kies het gewenste afhaalpunt uit een lijst van mogelijke postpunten.
  3. Nadat het pakket werd afgeleverd in het door u geselecteerde postpunt ontvangt u via sms, e-mail of telefoon een melding.
  4. Uw pakket kan binnen de 15 werkdagen opgehaald worden, wanneer het u het beste uitkomt.

Enkel in België

Bpack 24/7

Laat uw pakket afleveren in een pakketautomaat in uw buurt. U haalt het op wanneer het u past.

Bpack 24/7 is de ideale oplossing voor wie overdag weinig tijd heeft om het pakket thuis te ontvangen of naar een postkantoor te gaan.

Bij Bpack 24/7 registreert u uzelf bij Bpost, kiest u een pakketautomaat in uw buurt en beslist u zelf wanneer u uw bestelling ophaalt.

Internationaal

Bpack World

Met Bpack World kan je pakket geleverd worden in 190 landen en regio's. Bpost draagt het pakketje over aan zijn partner in het buitenland. Deze partner brengt het pakket bij jou thuis, op het werk,...

Levertijden variëren tussen 2 en 10 werkdagen, afhankelijk van de bestemming. Deze leveringsdata zijn steeds indicatief.

Verzending via UPS

Een van de methodes voor het verzenden van grotere pakketten is UPS. Met UPS is het mogelijk om bestellingen te plaatsen van alle gewichten. Thuislevering via UPS is een mogelijkheid binnen heel Europa. Afhankelijk van de herkomst en de bestemming van uw levering zal de aflevering gebeuren binnen de 5 dagen na de verzending van uw bestelling.

Dankzij verzending met UPS is een wereldwijde verzending mogelijk. UPS is een ideale keuze wanneer snelheid niet te veel mag kosten. U kan daarboven ook tot op de dag nauwkeurige schattingen van de levering inplannen.

Verzending via Getax

Voor onze business klanten bieden we ook de optie aan om de verzending uit te voeren via Getax. Via Getax verzenden we zowel kleine parcel, individuele printers als (halve) palletten, ongeacht het gewicht van de verzending. Afhankelijk van de herkomst en de bestemming van uw levering zal de aflevering gebeuren binnen de 3 werkdagen na de verzending van uw bestelling.

Verzending met Getax is momenteel enkel mogelijk binnen de Benelux.

Afhaling in de showroom

Een laatste mogelijkheid is dat u uw bestelling zelf ophaalt in onze showroom. Bij het plaatsen van uw bestelling kan u deze optie selecteren. Van zodra u van onze logistieke dienst bericht krijgt dat uw bestelling klaarligt kan u het pakket iedere werkdag komen uithalen tussen 9u en 17u (ma – do) of 9u en 16u (vrijdag). Deze dienst is gratis voor iedere bestelling.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x