Onze kantoren en showroom zijn tijdelijk gesloten.

Betaalmethoden

Mollie

Veilig online betalen via Mollie

Met Mollie als Payment Service Provider kan Trideus diverse online betaalmethoden in zijn webshop aanbieden. Zo kunt u als consument binnen de webshop gebruiksvriendelijk en veilig betalen. Mollie is alleen verantwoordelijk voor de afhandeling van uw betaling en heeft geen invloed op de levering van uw online aankopen.

U kunt op de website van Mollie aanvullende informatie vinden over uw online betaling via Mollie

Paypal

PayPal

PayPal is een online betaalservice die in Nederland snel aan populariteit wint. Internationaal gebruiken miljoenen mensen PayPal voor online betalingen tussen personen en aan bedrijven. Sinds kort zijn ook PayPal-betalingen via de mobiele telefoon mogelijk. Opgelet! Voor betalingen met PayPal wordt er een transactiekost van 1% gerekend.

Bancontact

Bancontact

Met Bancontact kunt u in België direct online betalen via de online betaalsystemen van de grootste Belgische banken.

Visa

VISA

Met zo’n 1,7 miljard kaarthouders en een veelvoud hiervan aan transacties is VISA veruit de grootste creditcarduitgever ter wereld. Samen met MasterCard is VISA goed voor het astronomische aantal van 62 miljard transacties per jaar.

Mastercard

Mastercard

Met wereldwijd liefst 959 miljoen kaarthouders is MasterCard Worldwide de op één na grootste creditcardaanbieder ter wereld.

Bitcoin

Bitcoin

Bitcoin is de populairste crypto-currency betaalmethode

Ideal

iDeal

Met iDeal kunt u in Nederland direct online betalen via de online betaalsystemen van de grootste Nederlandse banken. Er zijn in Nederland ondertussen meer dan 13.000 webwinkels die iDEAL als betaalmethode aanbieden.

Sofort

Sofortbanking

Sofortbanking is een eenvoudige, rechtstreekse betalingsprocedure met de hoge veiligheidsstandaard van online banking. Sofortbanking is de enige Europese betaalmethode die bankonafhankelijk is en de consument bij betaling naar de eigen bankomgeving leidt.

Bankoverschrijving

Bankoverschrijving

Betaling met bankoverschrijving (wire transfer) staat voor wereldwijd betaalgemak. Naast de diverse creditcards is de zogenaamde bankoverschrijving hét middel om internationale betalingen te regelen.

Wat is 3D-Secure?

3D-Secure is een extra beveiliging voor online betalingen via Visa en MasterCard, of via uw bankkaart. Met dit systeem kunt u bewijzen dat u de rechtmatige houder van de kaart bent.

Voordelen

  • Veilig: het systeem beschermt elke euro die u aan uw online aankopen besteedt.
  • Gemakkelijk: de beveiliging gebeurt via een elektronische handtekening (digipass of kaartlezer).
  • Gratis: u betaalt niets extra’s voor een internetbetaling.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x