Update Coronavirus! - Trideus showroom enkel op afspraak. Bestellingen mogelijk via webshop of email.

Disclaimer

Disclaimer voor www.trideus.be

Trideus (Kamer van Koophandel: kvk), hierna te noemen , verleent u hierbij toegang tot www.trideus.be en nodigt u uit het aangebodene te kopen.

Trideus behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Trideus spant zich in om de inhoud van www.trideus.be zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op www.trideus.be aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Trideus.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op www.trideus.be geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Trideus. Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op www.trideus.be. Trideus oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit, maar zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Voor op www.trideus.be opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Trideus nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Trideus en haar licentiegevers en bezoekers.

De inhoud van www.trideus.be is beschikbaar onder de Creative-Commonslicentie Naamsvermelding-NietCommercieel 3.0 Nederlands, tenzij anders aangegeven bij specifieke materialen.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x