Onze kantoren en showroom zijn tijdelijk gesloten.

Annuleren & retourneren

Wat te doen als u een bestelling hebt geplaatst, maar hiervan afziet. Of u hebt een verkeerd product besteld, en wil dit annuleren? Hieronder volgen de stappen die u dan best volgt.

Alle annuleringen, omruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan Trideus gemeld te worden. Dit kan via e-mail of post. Om een product te retourneren of annuleren dient u het formulier voor herroeping ingevuld mee te sturen. Bij uw mail dient u in elk geval uw volledige naam, het factuurnummer en ordernummer te vermelden.

Om al betaalde bedragen terug te betalen hebben wij uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit Europa dienen ook het IBAN- en BIC/Swiftnummer van hun eigen bank te vermelden.
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling moet hetzelfde nummer zijn als het rekeningnummer waarmee u de bestelling hebt geplaatst. Dit om fraude met terugbetalingen te vermijden.

Trideus houdt zich eraan om de reeds betaalde bedragen terug te storten binnen de 14 dagen nadat het product geretourneerd is aan ons magazijn.

 

Annuleren

Een bestelling annuleren is kosteloos zolang ze nog niet verstuurd is. Als u ons tijdig informeert, dan storten we zo spoedig mogelijk de gehele aankoopsom terug.

Annuleert u de bestelling nadat onze logistieke dienst deze heeft verzonden? Dan moet u bij de bezorging van uw bestelling het pakket weigeren, zodat het geretourneerd wordt naar ons magazijn. Van zodra het product terug in ons magazijn aankomt gaan we over tot de terugbetaling van de aankoopsom, waarbij we de gemaakte verzendkosten in mindering brengen.

 

Retourneren

Als consument hebt u, vanaf de dag van levering, 14 dagen bedenktijd om uw product zonder reden te retourneren. Uitzonderingen hierop zijn producten die speciaal voor u geassembleerd zijn. Een retour van het product is enkel mogelijk wanneer het product ongebruikt en in de originele, onbeschadigde en ongeopende verpakking teruggestuurd wordt. Voor meer informatie, zie artikel 7 herroepingsrecht van onze algemene voorwaarden.

Bij het retourneren is het mogelijk om zowel de gehele bestelling als een gedeelte terug te sturen. Wilt u uw hele bestelling retourneren? Dan dient u de artikelen die u al in ontvangst hebt genomen terugsturen naar ons magazijn. Van zodra alle goederen zijn aangekomen storten we de hele aankoopsom terug. De retourneerkosten zijn voor uw rekening.

Als u een deel van uw bestelling wil retourneren, dan dient u die producten naar ons terug te sturen. Van zodra deze producten in ons bezit zijn gaan we over tot terugbetaling hiervan. Ook hier zijn de retourneerkosten voor uw rekening.

Het retourneeradres is:
Trideus
Truibroek 65
3945 Ham
België

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x