Onze kantoren en showroom zijn tijdelijk gesloten.

Over Trideus

In januari 2014 richtte Jesse Buteneers Trideus op. Aanvankelijk verkocht hij met zijn start-up 3D-printers aan particulieren. Al snel werd het echter duidelijk, dat vooral ondernemingen en allerhande organisaties erg geïnteresseerd waren in de aankoop van een 3D-printer.

De voorbije vijf jaar ging het razend snel en is Trideus (20 medewerkers) de expert in additive manufacturing en 3D printing in de Benelux. Het aanbod aan kwalitatieve 3D-printers is steeds groter geworden en bovendien biedt Trideus een waaier van aanverwante diensten. Tegenwoordig telt Trideus klanten uit diverse sectoren in de hele Benelux. Naast de kwaliteit van de producten waarderen de klanten vooral de persoonlijke service, die Trideus hoog in het vaandel draagt.

Vandaag

Het gamma van Trideus omvat enerzijds verschillende professional 3D-printers. Deze printers worden ook wel desktop printers genoemd, omdat ze als het ware passen op een bureaumeubel. Trideus levert desktop printers van de merken Ultimaker, 3D Gence, Formlabs, Kodak, Raise3D en 3D Systems.

Daarnaast verkoopt Trideus industrial 3D-printers. Zij worden ingezet voor het printen van prototypes, maar kunnen ook kleinere reeksen produceren.In dit segment voert Trideus de HP Jet Fusion 500/300 series, BigRep, 3DGence, 3D Systems en de Desktop Metal printer (om metaal te printen).

Dit ruim aanbod aan verschillende printers met bijhorend materiaal is uniek en geeft de klant de mogelijkheid de juiste toepassing of oplossing voor zijn uitdaging te kiezen.

Trideus beperkt zich niet tot het louter verkopen van 3D-printers. Goed advies, een deskundige installatie en de nodige opleiding zijn eveneens belangrijke aspecten bij de aankoop van een printer. Bij Trideus mag de klant daarenboven rekenen op een uitstekende dienst-na-verkoop en een eigen print service, die een handje toesteekt als dat nodig is.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x