Over Trideus

3D-printing voorbehouden voor grote bedrijven? Natuurlijk niet (meer)! Bij Trideus willen we 3D-printing toegankelijk maken voor iedereen. We laten hobbyisten, vormgevers en fans van gadgets grasduinen in een groot aanbod van hoogkwalitatieve, betaalbare 3D-printers, grondstoffen en toebehoren van verschillende fabrikanten. Klanten die 3D-printen willen ontdekken of een persoonlijke demonstratie wensen voor ze online bestellen, mogen naar onze showroom in Ham komen.

Onze ambities? Tomeloos. Zoals het een jong, dynamisch en energiek bedrijf betaamt! We streven ernaar om dé expert te worden in 3D-printing voor particulieren en semiprofessionals. Onze businessfilosofie steunt dan ook op deze belangrijke pijlers:

  • We geven onafhankelijk advies over ons aanbod 3D-printers, toebehoren en grondstoffen.
  • We willen 3D-printing bereikbaar en betaalbaar maken voor iedereen, van hobbyist tot semiprofessionele gebruiker.
  • We ondersteunen ons online aanbod met gericht advies en demonstraties in onze showroom.

Kortom: ons 3D-printverhaal vertrekt altijd vanuit uw verwachtingen en specifieke behoeften. De unieke combinatie van een webshop, een showroom en uitgebreid persoonlijk advies, is uw garantie op kwaliteit en uitstekende service. Voor, tijdens én na uw aankoop!

Advies over de geschiktste 3D-printer voor uw behoeften? Neem contact op met Trideus voor meer informatie of voor een bezoek aan onze showroom.


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x