Onze kantoren en showroom zijn tijdelijk gesloten.
BigRep
€ 302,44 € 290,34 Incl. btw

TrueSupport PVA van BigRep is een uniek wateroplosbaar materiaal om uw moeilijke prints optimaal te printen. Hoe warmer het water, hoe vlotter het materiaal oplost.

Artikelnummer:
TRIBIGFIL2267

TrueSupport PVA van BigRep is een uniek wateroplosbaar materiaal om uw moeilijke prints optimaal te printen. Hoe warmer het water, hoe vlotter het materiaal oplost. BigRep heeft zijn PVA geoptimaliseerd voor verbeterde flow karakteristieken. Hierdoor moet je je geen zorgen meer maken over een mogelijke verstopte printkop.

Het gedroomde ondersteunende materiaal
PVA (Polyvinyl alcohol) is een in water oplosbare synthetische polymeer, die vooral gebruikt wordt als ondersteunend materiaal. PVA is niet giftig, geurloos en makkelijk te extruderen. PVA is het optimale materiaal om ondersteuning te bieden bij prints met overhang problemen of moeilijke complexe structuren.

BigRep 3D printer filament
Filamenten van BigRep werden geproduceerd onder nauwkeurig gecontroleerde condities om uniforme diameters, rondheid, compositie en kleur te garanderen. De doelstelling van de creatie van deze materialen is om een optimale combinatie aan te bieden van hoogkwalitatieve 3D-printers en materialen.

Eigenschappen

Nettogewicht filament

2.3 kg / 4.5 kg

Materiaal

Polyvinyl Alcohol

Dichtheid

1.23 g/cm³

Diameter

2.85mm

Aangeraden printtemperatuur

190°C

Temperatuur printbed

60°C

VST (ISO 306 VST A120)

60°C

Treksterkte (ISO 527)

78 MPa

Impactsterkte (ISO 179)

1.6 KJ/m²

Buigmodulus (ISO 178)

3860 MPa

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x