Onze kantoren en showroom zijn tijdelijk gesloten.
Polymaker
€ 49,95 Incl. btw

Polymaker PolySupport is een makkelijk te verwijderen supportmateriaal. De sterkte van PolySupport ligt in zijn adhesie tussen de verschillende lagen.

Artikelnummer:
TRIPOLFIL1S2954

Polymaker PolySupport is een makkelijk te verwijderen supportmateriaal. De sterkte van PolySupport ligt in zijn adhesie tussen de verschillende lagen. PolySupport is stevig genoeg om de print te ondersteunen, en toch los genoeg om vlot verwijderd te kunnen worden na het printen.

Creatieve vrijheid
Dankzij PolySupport heeft iedere gebruiker de vrijheid om moeilijke geometrische prints te laten slagen. PolySupport hecht zich niet nodeloos vast aan uw print, het ondersteunt de print enkel. Daardoor blijft de oppervlakte van uw print glad na het verwijderen van de PolySupport.

Single, Dual, Long
Niet alleen kan u Polymakers’ PolySupport gebruiken als ondersteunend materiaal op een dual head 3D printer, het is daarnaast ook een uiterst geschikt materiaal als hoofdmateriaal. Omdat het bestand is tegen temperatuur en vochtigheid, is PolySupport een materiaal dat langer bewaard kan worden dan de meeste ondersteunende materialen.

Aanbevolen printtemperaturen:

1.75mm                 225°C – 235°C
2.85mm                 225°C – 235°C

Aanbevolen printsnelheid
≤ 50mm/s

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x