Onze kantoren en showroom zijn tijdelijk gesloten.
Polymaker
€ 44,95 Incl. btw

Polymakers’ PolySmooth is het eerste filament dat de mogelijkheid biedt voor laagvrije nabewerking. Dit filament werkt optimaal in combinatie met de Polymaker Polysher. Na het bewerken krijgen uw prints een schitterende afwerking.

Artikelnummer:
TRIPOLFIL2053

Polymakers’ PolySmooth is het eerste filament dat de mogelijkheid biedt voor laagvrije nabewerking. Dit filament werkt optimaal in combinatie met de Polymaker Polysher. Na het bewerken krijgen uw prints een schitterende afwerking. Dit filament is ontwikkeld om zowel in 1.75mm als 2.85mm de beste resultaten te behalen.

Makkelijk printbaar en warp-vrij
PolySmooth kan op iedere desktop filament 3D printer gebruikt worden. Het printgemak lijkt op PLA, waarbij de temperaturen vergelijkbaar zijn. PolySmooth laat amper geuren vrij, een verwarmd printbed is mogelijk maar niet noodzakelijk en dankzij zijn minimale residuele spanning warpt PolySmooth amper. Hierdoor is het een ideaal filament voor uw grotere prints.

Gebalanceerde mechanische eigenschappen
PolySmooth heeft daarnaast ook speciale mechanische eigenschappen, die beter presteren dan ABS en PLA. Daarnaast kan PolySmooth ook perfect gebruikt worden als ondersteunend materiaal. Sommige eigenschappen lijken op PolySupport, waardoor PolySmooth ook makkelijk te verwijderen is zonder schade aan de hoofdprint.

Aanbevolen printtemperaturen:
1.75mm                 210°C – 230°C
2.85mm                 210°C – 230°C

Aanbevolen printsnelheid
40 – 90 mm/s

Aanbevolen Printbed temperatuur
Max 70°C

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x