Onze kantoren en showroom zijn tijdelijk gesloten.
Polymaker
€ 34,94 € 24,20 Incl. btw

Polymaker PolyPlus PLA is een hoogkwalitatief filament. Dit plug-en-play materiaal is geoptimaliseerd om zowel in 1.75mm als 2.85mm met de beste resultaten te printen.

Artikelnummer:
TRIPOLFIL1978

Polymaker PolyPlus PLA is een hoogkwalitatief filament. Dit plug-en-play materiaal is geoptimaliseerd om zowel in 1.75mm als 2.85mm met de beste resultaten te printen. PolyPlus PLA heeft, dankzij zijn unieke technologie, geen noodzaak om geprint te worden op een verwarmd printbed. PolyPlus PLA biedt u altijd en overal de beste kwaliteit aan.

Verhinderen van vastlopen

Polymaker creëerde een speciale technologie in zijn ontwikkeling, waardoor de materialen veel stabieler zijn inzake de temperatuur, waardoor Polymaker u een vlekkeloze printervaring aanbiedt.

Veilig en kwalitatief

De materialen die Polymaker gebruikt voor de ontwikkeling van zijn filamenten bevatten geen schadelijke stoffen. Daarnaast hanteert Polymaker een strenge kwaliteitscontrole vooraleer de materialen verzonden worden. Hierdoor kan u zeker zijn dat de PolyPlus PLA steevast betrouwbare en accurate prints aflevert.

Aanbevolen printtemperaturen:

1.75mm                 195°C – 230°C
2.85mm                 210°C – 230°C

Aanbevolen printsnelheid
40 – 90 mm/s

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x