Onze kantoren en showroom zijn tijdelijk gesloten.
Polymaker
€ 69,95 Incl. btw

Polymaker PolyMide CoPa is een hoogkwalitatief filament. Dit plug-en-play materiaal is geoptimaliseerd om zowel in 1.75mm als 2.85mm met de beste resultaten te printen. PolyMide CoPa is een materiaal dat is gebaseerd op Nylon.

Artikelnummer:
TRIPOLFIL2182

Polymaker PolyMide CoPa is een hoogkwalitatief filament. Dit plug-en-play materiaal is geoptimaliseerd om zowel in 1.75mm als 2.85mm met de beste resultaten te printen. PolyMide CoPa is een materiaal dat is gebaseerd op Nylon, waardoor het een uitstekende hittebestendigheid heeft, zeer sterk en stevig is en toch makkelijk te printen.

Minimale warping
De productontwikkelaars binnen Polymaker hebben dit materiaal geoptimaliseerd, zodat PolyMide CoPa een minimale warping heeft, dankzij de Warp-Free Technology. Dit komt door een aparte vorm van productie. De adhesie tussen de verschillende laten is ook uitstekend, waardoor CoPa een enorm stevig resultaat aflevert.

Hittebestendige Copolymeer
PolyMide CoPa is een Copolymeer nylon (6, 6.6) die de beste eigenschappen van verschillende nylons combineert. Dankzij dit alles heeft de PolyMide CoPa een hittebestendigheid tot meer dan 180°C. Al deze eigenschappen zorgen ervoor dat PolyMide CoPa een praktisch engineering filament is met vele toepassingen in verschillende industrieën.

Aanbevolen printtemperaturen:
1.75mm                 250°C - 265°C
2.85mm                 250°C - 265°C

Aanbevolen printsnelheid
40 – 60 mm/s

Aanbevolen Printbed temperatuur
~ 70°C

Tips & Tricks
Om optimale resultaten te behalen wanneer u print met PolyMide CoPa, is het best dat u de ventilatoren uitschakelt tijdens het printen. De retractiesnelheid zet u best ook op dezelfde snelheid als uw printsnelheid, dus tussen 40 en 60mm/s.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x