Onze kantoren en showroom zijn tijdelijk gesloten.
Polymaker
€ 44,95 € 36,30 Incl. btw

Polymaker PC Plus is een polycarbonaat filament. PC wordt al jarenlang gebruikt als bouwkundig en ingenieursmateriaal. Met Polymaker PC Plus krijgt dit materiaal een nieuwe toepassing in de wereld van 3D printing.

Artikelnummer:
TRIPOLFIL2028

Polymaker PC Plus is een polycarbonaat filament. PC wordt al jarenlang gebruikt als bouwkundig en ingenieursmateriaal. Met Polymaker PC Plus krijgt dit materiaal een nieuwe toepassing in de wereld van 3D printing. Dit materiaal is geoptimaliseerd om zowel in 1.75mm als 2.85mm met de beste resultaten te printen.

Helder en hittebestendig
Polymaker PC Plus heeft een heldere schijn en biedt uw prints een aantrekkelijke look na het printen. Daarnaast biedt het een betere hittebestendigheid dan andere materialen op de markt. Polymaker PC Plus kan weerstaan aan temperaturen tot ver boven de 110°C.

Nabewerking en mechanische eigenschappen
Polymaker PC Plus is bovendien makkelijk nabewerkbaar. Na het opschuren of coaten krijgt uw print een mooie gladde finish. De onderdelen die geprint worden met Polymaker PC Plus hebben een geweldige mechanische sterkte, dewelke onveranderd blijft in de meeste trekkingstesten.

Aanbevolen printtemperaturen:
1.75mm                 250°C – 270°C
2.85mm                 250°C – 270°C

Aanbevolen printsnelheid
30 – 90 mm/s

Aanbevolen Printbed temperatuur
~ 80°C

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x