Onze kantoren en showroom zijn tijdelijk gesloten.
Polymaker
€ 29,95 Incl. btw

Polylite PETG combineert stevigheid & kwaliteit met een redelijke prijs. Het brengt gebalanceerde mechanische eigenschappen en printgemak samen in 1 materiaal.

Artikelnummer:
TRIPOLFIL2655

PolyliteTM PETG is een geoptimaliseerd plug-en-play filament van Polymaker. In zowel 1.75mm als 2.85mm diameter beschikbaar biedt het uitstekende resultaten voor transparante onderdelen en schokbestendige prints. PolyliteTM PETG combineert stevigheid en kwaliteit met een redelijke prijs. Bovendien zit er 1kg materiaal op de spoel.

PolyliteTM PETG brengt gebalanceerde mechanische eigenschappen en printgemak samen in één materiaal. PolyliteTM is een familie van 3D-printing filamenten die geproduceerd worden met de beste basismaterialen, om een uitzonderlijke kwaliteit en betrouwbaarheid te garanderen.

Optische klaarheid
PolyliteTM PETG is een natuurlijk translucent materiaal. De optimale toepassingen voor PolyliteTM PETG zijn lichtapplicaties en toepassingen met water. Het materiaal is UV-bestendig en heeft gebalanceerde mechanische eigenschappen.

All round kwaliteit
Dankzij zijn fysische eigenschappen die tussen die van ABS en PLA liggen, is PolyliteTM PETG een optimaal filament voor allerhande toepassingen.

Aanbevolen printtemperaturen:
1.75mm                 230°C – 240°C
2.85mm                 230°C – 240°C

Aanbevolen printsnelheid
45 mm/s

Aanbevolen printbed temperatuur
80°C

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x