Onze kantoren en showroom zijn tijdelijk gesloten.
Polymaker
€ 34,94 Incl. btw

Polymaker PolyLite ASA is een waterbestendig en UV resistent materiaal dat als alternatief voor ABS geldt.

Artikelnummer:
TRIPOLCON1S3014

Polymaker PolyLite ASA is een waterbestendig en UV resistent materiaal dat als alternatief voor ABS geldt. PolyLite ASA is de perfecte keuze voor real life applicaties die u wil printen in een materiaal dat garant staat voor kwaliteit, stijfheid en stevigheid.

Daarnaast is ASA ook hittebestendig tot 105°C en heeft het uitstekende mechanische eigenschappen. De combinatie van dit alles met het gekende printgemak van Polymaker en het gewicht van 1 kg op de spoel zorgen voor ongekende resultaten.

Het is aangeraden om PolyLite ASA te gebruiken in combinatie met LokBuild of Magigoo. Daarnaast plaats je je spoel best in de PolyBox. Om PolyLite ASA te drogen plaats je hem best 8u lang in de PolyBox op 80°C.

Verhinderen van vastlopen
Polymaker creëerde een speciale technologie in zijn ontwikkeling, waardoor de materialen veel stabieler zijn inzake de temperatuur, waardoor Polymaker u een vlekkeloze printervaring aanbiedt.

Veilig en kwalitatief

De materialen die Polymaker gebruikt voor de ontwikkeling van zijn filamenten bevatten geen schadelijke stoffen. Daarnaast hanteert Polymaker een strenge kwaliteitscontrole vooraleer de materialen verzonden worden. Hierdoor kan u zeker zijn dat de Polylite ASA steevast betrouwbare en accurate prints aflevert.

Aanbevolen printtemperaturen:

1.75mm                 240°C – 260°C
2.85mm                 240°C – 260°C

Aanbevolen printsnelheid
30 – 50 mm/s

Aanbevolen printbed temperatuur
75°C – 95°C

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x