Onze kantoren en showroom zijn tijdelijk gesloten.
Polymaker
€ 29,95 Incl. btw

Polylite ABS werd gemaakt van een speciale gepolymeriseerde ABS resin, die zorgt voor een uitstekende printkwaliteit met minimale geurafgave tijdens het printen.

Artikelnummer:
TRIPOLFIL1A2919

PolyliteTM ABS is een geoptimaliseerd plug-en-play filament van Polymaker. In zowel 1.75mm als 2.85mm diameter beschikbaar biedt het uitstekende resultaten voor stevige prototypes en complexe geometrische prints. PolyliteTM ABS combineert een hoge kwaliteit met redelijke prijs. Bovendien zit er 1kg materiaal op een spoel.

PolyliteTM ABS werd gemaakt van een speciale gepolymeriseerde ABS resin, die daardoor minder vluchtige inhoud bevat dan normale ABS filamenten. Dit alles zorgt voor een uitstekende printkwaliteit met minimale geurafgave tijdens het printen.

Verhinderen van vastlopen
Polymaker creëerde een speciale technologie in zijn ontwikkeling, waardoor de materialen veel stabieler zijn inzake de temperatuur, waardoor Polymaker u een vlekkeloze printervaring aanbiedt.

Veilig en kwalitatief

Polymaker hanteert een strenge kwaliteitscontrole vooraleer de materialen verzonden worden. Hierdoor kan u zeker zijn dat de PolyliteTM ABS steevast betrouwbare en accurate prints aflevert.

Aanbevolen printtemperaturen:
1.75mm                 245°C – 265°C
2.85mm                 245°C – 265°C

Aanbevolen printsnelheid

30 – 50 mm/s

Aanbevolen printbed temperatuur
90 - 105°C

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x