Onze kantoren en showroom zijn tijdelijk gesloten.
BigRep
€ 106,42 € 102,16 Incl. btw

BigRep heeft met het TrueBerlin PETG-filament een materiaal ontworpen dat kracht, stevigheid en thermische weerstand combineert. De lage warping zorgt er bovendien voor dat het een goed alternatief is voor ABS.

Artikelnummer:
TRIBIGFIL2266

BigRep heeft met het TrueBerlin PETG-filament een materiaal ontworpen dat kracht, stevigheid en thermische weerstand combineert. De lage warping zorgt er bovendien voor dat het een goed alternatief is voor ABS. Deze PETG is geurloos, heeft een goede flow en heeft een printtemperatuur tussen 215°C en 250°C. Dit alles zorgt voor een glazige glans bij uw prints.

De amorfe fases van PETG
PETG (Polyethyleen Terephthalate) is een thermoplastisch materiaal uit de polyester familie. PETG is enorm impactsterk, temperatuurbestendig en heeft een uitstekende weerstand tegen vochtopname. Daarom wordt PETG zeer vaak gebruikt voor waterflessen. Er zijn uiteraard nog talloze andere toepassingsmogelijkheden.

BigRep 3D printer filament
Filamenten van BigRep werden geproduceerd onder nauwkeurig gecontroleerde condities om uniforme diameters, rondheid, compositie en kleur te garanderen. De doelstelling van de creatie van deze materialen is om een optimale combinatie aan te bieden van hoogkwalitatieve 3D-printers en materialen.

Eigenschappen

Nettogewicht filament

2.3 kg

Materiaal

PolyEthylene Terephthalate Glycol

Dichtheid

1.27 g/cm³

Diameter

2.85mm

Aangeraden printtemperatuur

205°C – 220°C

Temperatuur printbed

80°C

VST (ISO 306 VST A120)

70°C

Treksterkte (ISO 527)

50 MPa

Impactsterkte (ISO 179)

7.2 KJ/m²

Buigmodulus (ISO 178)

2145 MPa

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x