Onze kantoren en showroom zijn tijdelijk gesloten.
Zortrax
€ 2.199,00 € 1.331,00 Incl. btw

De Zortrax M200 is de eerste plug&print 3D-printer uit Polen in ons gamma! De Zortrax M200 staat voor hoge accuraatheid, efficientie en printgemak.

Artikelnummer:
TRIZORPRI2643

De Zortrax M200 is de eerste plug&print 3D-printer uit Polen in ons gamma! De Zortrax M200 staat voor hoge accuraatheid, efficientie en printgemak, zowel voor designers als technici.

Hoe werkt de Zortrax? Zeer simpel. Kies je 3D model, maak er zelf eentje in de talloze softwareprogramma's of download een geschikt model! Laad het model in en print schitterende dingen.

De Zortrax M200 is een plug&print 3D-printer, wat hem zeer makkelijk maakt in gebruik. Er is geen gecompliceerde calibratie nodig. Sluit de printer aan, upload het 3D model en start met het printen! De Zortrax M200 genereert automatisch ondersteunend materiaal, is zeer efficient en kan moeiteloos printen in zeer sterk Z-ABS en Z-Ultrat. Om de hoogste kwaliteit te garanderen is het aangeraden om de bijhorende Z-filamenten te gebruiken.

De Zortrax M200 is een efficient en makkelijk te gebruiken 3D printer die snel uw mooiste ideeën tot leven wekt. Prototyping wordt makkelijker dan ooit!

Let op: deze toestellen zijn reeds gebruikt. Ze werden door onze technische dienst volledig gecontroleerd en hersteld, zodat ze qua gebruiksgemak als nieuw ervaren kunnen worden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x