Onze kantoren en showroom zijn tijdelijk gesloten.
3DGence
€ 21.175,00 Incl. btw

De Industry F340 is een industriële dual extruder 3D-printer die u ongekende mogelijkheden biedt. Dankzij zijn verschillende printkop modules beschikt u over de mogelijkheid om materialen te printen tot 500°C, zoals PEEK.

Artikelnummer:
TRI3DGPRI2335

De Industry F340 is een industriële dual extruder 3D-printer die u ongekende mogelijkheden biedt. Dankzij zijn verschillende printkop modules, die ieder een variatie aan materialen kunnen printen, beschikt u over de mogelijkheid om materialen te printen tot 500°C, zoals PEEK.

Met de Industry F340 heeft 3DGence een professionele dual extrusion 3D-printer, dewelke een geavanceerd systeem op vlak van print control aanbiedt. De Industry F340 werd ontwikkeld met het oog op industriële applicaties waar snelheid, accuraatheid, comfort en veiligheid perfect in mekaar vloeien.

De Industry F340 heeft een unieke verwarmde ruimte en een systeem om printmodules vlot te wisselen. Dankzij deze eigenschappen laat de Industry F340 u toe om industriële materialen, zoals PEEK en Nylon, zonder problemen te printen.

Verwisselbare printmodules voor een variatie aan mogelijkheden

Zoals gezegd biedt de Industry F340 de mogelijkheid tot verwisselbare printmodules. Deze 3 modules (Pro, HT en HT max) zorgen voor een grote variatie aan potentiele printbare materialen. De Pro module is een basismodule, waarmee u de gekende materialen zoals PLA, ABS en PET kan printen. De HT-module laat u toe om materiaal op basis van polycarbonaat te printen, en de HT Max module tot slot laat u toe zonder moeite prints te maken in PEEK.

Een groot, verwarmd bouwplatform

De Industry F340 heeft een bouwvolume van 260 x 300 x 340 mm (26 520 cm³), hetwelk gecombineerd wordt met een volledig afgesloten verwarmde printruimte. Het duurzame keramische printbed zorgt voor een uitstekende hechting. Daarnaast zorgt het ingebouwde luchtfiltersysteem voor een veilige en geurloze printomgeving.

Gecontroleerde extrusie

De Smart Material Manager die geïntegreerd zit in de Industry F340 zorgt voor een gecontroleerde en zekere extrusie van uw materiaal. Dit Smart Material Manager systeem is een slim filament en printomgeving controlesysteem dat zorgt voor optimale werkomstandigheden. De ingebouwde NFC-scanner haalt alle data op van het gebruikte filament, terwijl het controlesysteem het gewicht op de spoel tot 5 gram nauwkeurig weegt. Het filament extruding system monitort een constante flow tijdens het printen. Dit alles zorgt voor de beste printomstandigheden.

Printtechnologie: FFF (Fused Filament Fabrication)
Maximaal bouwvolume: 260×300×340 mm
Afmetingen van de 3D printer: 945×748×918 mm
Gewicht: 140 kg
Voorgemonteerd?: Installatie op locatie
Nozzle diameter: 0.4 mm Modules
Nozzle temperatuur: Verschillend per nozzle module
Filament diameter: 1.75 mm
Laagresolutie: 150 - 250 microns
Printsnelheid: -
Positioneringsprecisie van de assen: X: 6 micron / Y: 6 micron / Z: 0.4 micron
Kalibratie: Automatisch
Printbare materialen: Verschillend per nozzle module
Verwarmd printbed: Max. 160°C
Stand alone printen via SD?: Ja
Stand alone printen via USB?: Ja
Stand alone printen via WiFi: Neen
LCD Scherm: 5" LCD Touchscreen
Software: 3DGence Slicer
Bestandsformaat: .stl, .obj
Ondersteunende OS: Windows, macOS
Open / Closed Source?: -
Opmerkingen:
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x