Onze kantoren en showroom zijn tijdelijk gesloten.
BigRep
€ 157,24 € 150,95 Incl. btw

De industriële filamenten van BigRep zijn ecologische en innovatieve alternatieven voor ABS. Een van deze types, Pro HT, is een materiaal dat bestendig is tegen hoge temperaturen.

Artikelnummer:
TRIBIGFIL2269

De industriële filamenten van BigRep zijn ecologische en innovatieve alternatieven voor ABS. Een van deze types, Pro HT, is een materiaal dat bestendig is tegen hoge temperaturen. Daarnaast is het ook weerbestendig, dankzij zijn extreme UV en hittebestendige capaciteiten.

Geweldige resultaten aan lage printtemperaturen
Omdat niet alle toestellen van BigRep afgesloten zijn werd het Pro HT (HT = high temperature) ontwikkeld. De resultaten die behaald worden met het Pro HT-filament zijn uitstekend, terwijl het materiaal geprint wordt op lagere temperaturen. Dit laatste zorgt voor nog betere thermische en mechanische eigenschappen. Tot slot heeft dit materiaal zeer weinig last van warping.BigRep 3D printer filament
Filamenten van BigRep werden geproduceerd onder nauwkeurig gecontroleerde condities om uniforme diameters, rondheid, compositie en kleur te garanderen. De doelstelling van de creatie van deze materialen is om een optimale combinatie aan te bieden van hoogkwalitatieve 3D-printers en materialen.

Eigenschappen

Nettogewicht filament

2.5kg /4.5 kg

Materiaal

BioPolymer

Dichtheid

1.3 g/cm³

Diameter

2.85mm

Aangeraden printtemperatuur

195°C - 205°C

Temperatuur printbed

55 - 60°C

VST (ISO 306 VST A120)

115°C

Treksterkte (ISO 527)

44 MPa

Impactsterkte (ISO 179)

216 KJ/m²

Buigmodulus (ISO 178)

2600 MPa

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x