Onze kantoren en showroom zijn tijdelijk gesloten.
ICE Filaments
€ 39,13 Incl. btw

ICE Filaments TPU98A is een speciaal ontwikkeld flexibel materiaal, perfect geschikt voor printen op de meeste FDM 3D-printers. In tegenstelling tot andere flexibele materialen is TPU98A van ICE Filaments relatief snel te printen.

Artikelnummer:
TRIICEFIL1S1919

ICE Filaments TPU98A is een speciaal ontwikkeld flexibel materiaal, perfect geschikt voor printen op de meeste FDM 3D-printers. In tegenstelling tot andere flexibele materialen is TPU98A van ICE Filaments relatief snel te printen. Daarnaast heeft dit filament een uitzonderlijk hoge temperatuur weerstand (tot 138°C) en kan het 450% uitgerekt worden vooraleer het zijn breekpunt bereikt.

ICE Filaments TPU98A heeft geen verwarmd printbed nodig, het kan zo op de glasplaat geprint worden. Al deze eigenschappen maken van ICE Filaments TPU98A een geschikt filament voor gebruikers die op zoek zijn naar een materiaal met hoge mechanische eigenschappen dat flexibel is en makkelijk print. TPU98A wordt reeds gebruikt voor een hele resem applicaties, zoals orthopedische zolen, protheses, …

ICE staat voor Innovate, Create, Explore. ICE Filaments biedt iedere gebruiker een hoogkwalitatief alternatief voor de printer gebonden filamentmerken. ICE Filaments werd op alle printers in ons gamma uitvoerig getest.

Eigenschappen:

-          Sterk en flexibel
-          Printbaar aan snelheden > 75mm/s
-          Exceptioneel hoge temperatuurweerstand (138°C)
-          450% uitrekbaar
-          Bestand tegen oliën, vetten en micro-organismen

Aanbevolen printtemperatuur

225°C – 250°C

Aanbevolen printbed temperatuur
0°C – 60°C 

ICE Filaments werd ontwikkeld om aan ieders wensen te voldoen. ICE Filaments werd getest op verschillende type FDM 3D-printers, in verschillende diameters. Door deze tests biedt ICE Filaments aan iedere gebruiker van filamenten de mogelijkheid om hoogkwalitatieve resultaten te behalen. Zowel open source als closed source 3D-printers werken met ICE Filaments.

Deze spoel bevat 500g filament

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x