Onze kantoren en showroom zijn tijdelijk gesloten.
ICE Filaments
€ 41,20 Incl. btw

ICE Filaments PLA+ is een hoogkwalitatieve PLA met uitstekende prestaties op het gebied van printsnelheid, mechanische eigenschappen en hoge temperatuur omgevingen. PLA+ kan geprint worden met een snelheden hoger dan 120mm/s.

Artikelnummer:
TRIICEFIL1P1939

ICE Filaments PLA+ is een hoogkwalitatieve PLA met uitstekende prestaties op het gebied van printsnelheid, mechanische eigenschappen en hoge temperatuur omgevingen. PLA+ kan geprint worden met een snelheden hoger dan 120mm/s. Dit zorgt voor een combinatie van efficiëntie en kwaliteit. Door de materiaalopbouw van PLA+ is het een alternatief voor ABS, maar zonder de schadelijke biologische toevoegingen en nadelen zoals kromtrekking.

PLA+ is daarnaast gekristalliseerd na het printen, wat zorgt voor een grotere stijfheid van het materiaal bij hogere temperaturen. Door de print te laten gloeien na het printen optimaliseer je de eigenschappen. Gloeien is een vorm van nabewerking waarbij het materiaal opgewarmd wordt tot 95°C of hoger, om nadien op kamertemperatuur te laten afkoelen. PLA+ wordt vooral gebruikt voor industriële applicaties waar het printgemak en de hoge mechanische eigenschappen gecombineerd moeten worden.

ICE staat voor Innovate, Create, Explore. ICE Filaments biedt iedere gebruiker een hoogkwalitatief alternatief voor de printer gebonden filamentmerken. ICE Filaments werd op alle printers in ons gamma uitvoerig getest.

Eigenschappen:
-          Print zoals PLA met de eigenschappen van ABS
-          Ontwikkeld voor een hoge printsnelheid (> 120mm/s)
-          Hittebestendig tegen hogere temperaturen
-          Heat deflection temperatuur na gloeien 95°C+
-          Semi matte afwerking
-          Amper krimping na gloeien

Aanbevolen printtemperatuur
220°C – 250°C

Aanbevolen printbed temperatuur

50°C – 60°C

ICE Filaments werd ontwikkeld om aan ieders wensen te voldoen. ICE Filaments werd getest op verschillende type FDM 3D-printers, in verschillende diameters. Door deze tests biedt ICE Filaments aan iedere gebruiker van filamenten de mogelijkheid om hoogkwalitatieve resultaten te behalen. Zowel open source als closed source 3D-printers werken met ICE Filaments.

Deze spoel bevat 750gr filament.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x