Onze kantoren en showroom zijn tijdelijk gesloten.
ICE Filaments
€ 37,33 Incl. btw

ICE Filaments PC-Pro is een sterke, hoogkwalitatieve plastic, die een unieke balans omvat tussen stevigheid, stabiliteit, hittebestendigheid en elektrische weerstand. PC (Polycarbonaat) wordt in veel verschillende materialen gebruikt.

Artikelnummer:
TRIICEFIL1S1891

ICE Filaments PC-Pro is een sterke, hoogkwalitatieve plastic, die een unieke balans omvat tussen stevigheid, stabiliteit, hittebestendigheid en elektrische weerstand. PC (Polycarbonaat) wordt in veel verschillende materialen gebruikt, zoals gsm-hoesjes, kogelwerend glas, …

ICE Filaments PC-Pro is het ideale materiaal voor de gevorderde gebruikers die hun mogelijkheden willen uitbreiden. Om de meest optimale resultaten te bereiken is een verwarmd printbed van om en bij de 110°C vereist.

ICE staat voor Innovate, Create, Explore. ICE Filaments biedt iedere gebruiker een hoogkwalitatief alternatief voor de printer gebonden filamentmerken. ICE Filaments werd op alle printers in ons gamma uitvoerig getest.

Eigenschappen:
-          Zeer stevig
-          Hoge optische transparantie
-          Bestendig tegen temperaturen tot 140°C
-          Lage ontvlambaarheid

Aanbevolen printtemperatuur
270°C – 290°C

Aanbevolen printbed temperatuur
+110°C

ICE Filaments werd ontwikkeld om aan ieders wensen te voldoen. ICE Filaments werd getest op verschillende type FDM 3D-printers, in verschillende diameters. Door deze tests biedt ICE Filaments aan iedere gebruiker van filamenten de mogelijkheid om hoogkwalitatieve resultaten te behalen. Zowel open source als closed source 3D-printers werken met ICE Filaments.

Deze spoel bevat 500g filament

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x