Onze kantoren en showroom zijn tijdelijk gesloten.
ICE Filaments
€ 36,17 Incl. btw

ICE Filaments PC-ABS is een ongelooflijk stevig filament met een hogere impactsterkte dan gewone ABS. ICE Filaments PC-ABS is een geschikte oplossing voor mechanische stukken en onderdelen.

Artikelnummer:
TRIICEFIL1S1887

ICE Filaments PC-ABS is een ongelooflijk stevig filament met een hogere impactsterkte dan gewone ABS. De reden hiervoor is de combinatie van polycarbonaat met ABS, wat daarnaast zorgt voor een goede laagadhesie en afwerkingsgraad. ICE Filaments PC-ABS is door dit alles een geschikte oplossing voor mechanische stukken en onderdelen.

ICE Filaments PC-ABS is licht en toch sterk, en de geprinte stukken tonen een minimale slijtage na veelvuldig gebruik. PC-ABS heeft een verwarmd printbed nodig van om en bij de 100°C om de meest optimale resultaten te behalen.

ICE staat voor Innovate, Create, Explore. ICE Filaments biedt iedere gebruiker een hoogkwalitatief alternatief voor de printer gebonden filamentmerken. ICE Filaments werd op alle printers in ons gamma uitvoerig getest.

Eigenschappen:
-          Goede laagadhesie
-          Hoge impactsterkte
-          Stabiel printproces

Aanbevolen printtemperatuur
245°C – 275°C

Aanbevolen printbed temperatuur
+100°C

ICE Filaments werd ontwikkeld om aan ieders wensen te voldoen. ICE Filaments werd getest op verschillende type FDM 3D-printers, in verschillende diameters. Door deze tests biedt ICE Filaments aan iedere gebruiker van filamenten de mogelijkheid om hoogkwalitatieve resultaten te behalen. Zowel open source als closed source 3D-printers werken met ICE Filaments.

Deze spoel bevat 500g filament

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x