Onze kantoren en showroom zijn tijdelijk gesloten.
ICE Filaments
€ 36,12 Incl. btw

ICE Filaments ASA-X is een industrieel materiaal met vele eigenschappen, zoals UV bestendig en uitstekende mechanische eigenschappen. ASA-X is een perfecte oplossing voor prints die een goede werking nodig hebben.

Artikelnummer:
TRIICEFIL1S1901

ICE Filaments ASA-X is een industrieel materiaal met vele eigenschappen, zoals UV bestendig en uitstekende mechanische eigenschappen. ASA-X is een perfecte oplossing voor prints die een goede werking nodig hebben. ASA-X heeft naast een uitstekende laaghechting en sterkte ook een esthetische afwerking.

ASA-X staat voor Acrylonitril styreen acrylaat. ICE Filaments ASA-X is betrouwbaar, stevig en hecht goed aan uw printbed. Om deze hechting te optimaliseren is een heated bed temperatuur tussen 80°C en 90°C aangeraden.

ICE staat voor Innovate, Create, Explore. ICE Filaments biedt iedere gebruiker een hoogkwalitatief alternatief voor de printer gebonden filamentmerken. ICE Filaments werd op alle printers in ons gamma uitvoerig getest.

Eigenschappen:
-          UV bestendig
-          Lage warping
-          Goede laaghechting
-          Combinatie van esthetica en kracht

Aanbevolen printtemperatuur
235°C – 255°C

Aanbevolen printbed temperatuur
80°C – 90 °C

ICE Filaments werd ontwikkeld om aan ieders wensen te voldoen. ICE Filaments werd getest op verschillende type FDM 3D-printers, in verschillende diameters. Door deze tests biedt ICE Filaments aan iedere gebruiker van filamenten de mogelijkheid om hoogkwalitatieve resultaten te behalen. Zowel open source als closed source 3D-printers werken met ICE Filaments.

Deze spoel bevat 750gr filament

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x