Onze kantoren en showroom zijn tijdelijk gesloten.
ICE Filaments
€ 34,67 Incl. btw

ICE Filaments ABS-X is de nieuwste generatie ABS-filamenten. Dit extra stevige materiaal warpt amper en heeft een uitstekende laaghechting.

Artikelnummer:
TRIICEFIL1S1897

ICE Filaments ABS-X is de nieuwste generatie ABS-filamenten. Dit extra stevige materiaal warpt amper en heeft een uitstekende laaghechting. Dankzij dit alles is ABS-X de ideale oplossing voor de gekende problemen bij gewone ABS-materialen, zoals de hechting aan het printbed en de warping.

ABS-X heeft in vergelijking met gewone ABS een veel lagere breking, een uitstekende hechting aan het printbed en uitstekende mechanische eigenschappen. Dit maakt van ICE Filaments ABS-X een materiaal uitermate geschikt voor prints die een hoge impactsterkte vereisen.

Eigenschappen:
-          Extreem lage warping
-          Uitstekende laagadhesie
-          Betrouwbare hechting aan het printbed
-          Zeer stevig

Aanbevolen printtemperatuur
240°C – 260°C

Aanbevolen printbed temperatuur
80°C

ICE Filaments werd ontwikkeld om aan ieders wensen te voldoen. ICE Filaments werd getest op verschillende type FDM 3D-printers, in verschillende diameters. Door deze tests biedt ICE Filaments aan iedere gebruiker van filamenten de mogelijkheid om hoogkwalitatieve resultaten te behalen. Zowel open source als closed source 3D-printers werken met ICE Filaments.

Deze spoel bevat 750gr filament

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x