Onze kantoren en showroom zijn tijdelijk gesloten.
HP
€ 4.838,79 € 4.249,00 Incl. btw

De Sprout Pro G2 van HP stelt u in staat om de fysieke en digitale werelden op innoverende manieren te manipuleren.

Artikelnummer:
TRIHPHRD2146

De HP Sprout Pro G2: technologie die interactiviteit revolutioneert!

De Sprout Pro G2 van HP stelt u in staat om de fysieke en digitale werelden op innoverende manieren te manipuleren. Als constructie van een pc, projector, hoge resolutie camera’s, een Touch Mat en 2D & 3D opnamemogelijkheden zorgt deze Sprout Pro G2 voor een ongelooflijke ervaring.

Een topper met Windows 10 Pro
In combinatie met Windows 10 Pro zorgt de Sprout Pro G2 voor geweldige visuele ervaringen. Daarbij komt onder andere een duaal multi-touch scherm, een uniek 20-punten Touch Mat en enkele hoge resolutie camera’s. Samen zorgen de Sprout Pro G2 en Windows 10 Pro voor een naadloze combinatie en uitstekende productiviteit.

Activeer uw multimediacontent
Dankzij de Sprout Pro G2 wordt uw multimediacontent snel geactiveerd en tot leven gewekt. Scan sneller objecten in 2D en 3D, en dit met de uniek ontwikkelde WorkTools-software. Mede dankzij de drukgevoelige interactieve pen kan u snel content aanpassen en u uitleven in uw creativiteit.

Upgrade uw manier van werken
De Sprout Pro G2 biedt een visuele en praktische gebruikservaring die uniek is. Het is een systeem waarin meerdere technologieën en een Intel ®Core TM i7 processor met elkaar zijn geïntegreerd. Hierdoor bespaart u niet enkel in ruimte, er is ook minder hardware nodig.

Wilt u meer informatie over de HP Sprout Pro G2, download dan de QuickSpecs sheet hier!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x