Formlabs Form 1+

Formlabs
€ 3.299,00 € 2.418,79 Incl. btw

De Form 1+ brengt stereo lithografisch 3D printen naar een nieuwe hoogte. Print uw 3D modellen op een meer betrouwbare manier, met superieure kwaliteit en een hogere snelheid.

Order
Artikelnummer:
TRIFRMPRI0780

De Form 1+ brengt stereo lithografisch 3D printen naar een nieuwe hoogte. Print uw 3D modellen op een meer betrouwbare manier, met superieure kwaliteit en een hogere snelheid.

Met de Formlabs Form 1+ print je nu professionele modellen op je bureau. Vanaf nu is het mogelijk om ruige technische prototypes, ingewikkelde stukken of complexe waterdichte structuren af te printen. De Form 1+ is uw persoonlijke innovatiehulpmiddel.

Ongeziene kwaliteit
De Form 1+ is een tweede generatie laser printers met een ongeziene hoge detaillering en onvergelijkbare afwerking voor productionele stukken.

Verbluffende snelheid
De Form 1+ laat je niet kiezen tussen snelheid en kwaliteit. Meer laserkracht en een verbeterd controlesysteem zorgen ervoor dat de Form 1+ dubbel zo snel is als zijn voorganger.

Intuïtief design
Geniet van de eenvoud van Formlabs, samen met nieuwe toepassingen zoals een verbeterde resin tank en verhoogde controle in de PreForm software.

Betrouwbare prestaties
Formlabs heeft ervoor gezorgd dat dankzij de upgrades, de verbeterde mechanische onderdelen en de meer duurzame hardware er een consistentie zit in de kwaliteit van de prints.

Inbegrepen: De Form 1+ printer, Resin Tank, Build Platform, Finish Kit, PreForm Software en 1 L Resin

Afmetingen: 300 x 280 x 450 mm
Bouwvolume: 125 x 125 x 165 mm
Printtechnologie: Stereolithography (SLA)
Laagresolutie: 0.025 - 0.10 mm
Gewicht: 8 kg
Operationele temperatuur: Voorgestelde temperatuur 18° - 28° C
Laser Specificaties: EN 60825-1:2007 certified Class 1, 405 nm Violet Laser
Connectiviteit: USB
LCD Scherm: Ja
Resin hervulsysteem: Handmatig
Printbare materialen: Castable Resin, Clear Resin, Flexible Resin, Tough Resin
Ondersteunende OS: Windows XP en hoger, Mac OS X 10.6.8 en hoger
Bestandsformaat: .stl, .obj
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x