Onze kantoren en showroom zijn tijdelijk gesloten.
3D Systems
€ 204,49 Incl. btw

Dit materiaal haalt hoge printsnelheden zonder aan kwaliteit en stevigheid in te boeten. De geprinte onderdelen hebben sterke mechanische eigenschappen.

Artikelnummer:
TRISYSCON2891

Tough GRY-10 is een speciaal ontwikkeld materiaal voor de 3D Systems Figure 4 3D-printer. Dit materiaal haalt hoge printsnelheden, tot 100 mm/uur, zonder aan kwaliteit en stevigheid in te boeten. De geprinte onderdelen hebben sterke mechanische eigenschappen in een rigide grijze kleur. Toepassingen voor de Tough GRY-10 zijn de volgende:

  • Snelle ontwerpiteratie
  • Stevige functionele onderdelen
  • Short run productie
  • Consumentenproducten

De materialen van 3D Systems voor de Figure 4 werden speciaal ontwikkeld om de hoogste kwaliteit te combineren met de uitzonderlijk hoge printsnelheid die de Figure 4 behaalt. De verschillende materialen zorgen voor betaalbare en variërende oplossingen voor low volume productie en accurate prototypes. De combinatie van dit alles zorgt voor een hogere productietijd (tot 15% tijdsbesparing) en een kostenvermindering die oploopt tot 20%. De uitmuntende oppervlakte kwaliteit en mechanische eigenschappen van de materialen zorgen er bovendien voor dat de prints duurzaam en hoogwaardig zijn.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x