Onze kantoren en showroom zijn tijdelijk gesloten.
3D Systems
€ 289,19 Incl. btw

Dit materiaal, dat accurate reproduceerbare en hoog gedetailleerde modellen print, is zeer makkelijk uitbrandbaar en laat weinig tot geen as na.

Artikelnummer:
TRISYSCON2894

JCast GRN-10 voor de Figure 4 3D-printer werd speciaal ontwikkeld voor juwelierstoepassingen. Dit materiaal, dat accurate reproduceerbare en hoog gedetailleerde modellen print, is zeer makkelijk uitbrandbaar en laat weinig tot geen as na. De hoogkwalitatieve juwelen zijn uitermate geschikt voor designbevestiging, voorbeelden voor de eindklanten en prototypes. JCast GRN-10 kan zonder additieven uitgebrand worden, wat voor een eenvoudig uitbrandproces zorgt.

De materialen van 3D Systems voor de Figure 4 werden speciaal ontwikkeld om de hoogste kwaliteit te combineren met de uitzonderlijk hoge printsnelheid die de Figure 4 behaalt. De verschillende materialen zorgen voor betaalbare en variërende oplossingen voor low volume productie en accurate prototypes. De combinatie van dit alles zorgt voor een hogere productietijd (tot 15% tijdsbesparing) en een kostenvermindering die oploopt tot 20%. De uitmuntende oppervlakte kwaliteit en mechanische eigenschappen van de materialen zorgen er bovendien voor dat de prints duurzaam en hoogwaardig zijn.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x