Onze kantoren en showroom zijn tijdelijk gesloten.
3D Systems
€ 5.196,95 Incl. btw

De FabPro 1000 3D-printer is een ideale oplossing voor vele applicaties, gaande van technische prototype prints tot afgewerkte productieprints.

Artikelnummer:
TRISYSHRD2866

De 3D Systems FabPro 1000 3D-printer is een ideale oplossing voor een veelvoud aan applicaties, gaande van technische prototype prints tot afgewerkte productieprints met industriële betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Een industrieel instapmodel
De FabPro 1000 is best te omschrijven als een instapmodel met industriële eigenschappen en toepassingsmogelijkheden. De FabPro 1000 produceert probleemloos hoogkwalitatieve prints, gaande van kleinschalige hoeveelheden voor prototyping tot volwaardige eindproducten.

De FabPro 1000 laat u toe om proof-of-concept modellen te produceren, zodat u uw design ideeën aan een industrieel niveau presenteert. Het printproces, Digital Light Printing (DLP) zorgt bovendien voor een uitstekende oppervlakte afwerking van uw geprinte modellen.

Variatie aan materiaalmogelijkheden
Met de FabPro Tough BLK, FabPro Proto GRY en FabPro JewelCast GRN heeft 3D Systems enkele materialen voor de FabPro 1000 die zorgen voor een variatie aan toepassingen in verschillende sectoren. Dankzij de combinatie van deze materialen met de kwaliteit van de prints is de FabPro 1000 uitermate geschikt voor juweliers, ontwikkelaars en andere gebruikers.

Lage gebruikskost
Het efficiënt gebruik van de materialen en de consistente resultaten zorgen ervoor dat u amper materiaalverlies hebt bij het gebruik van de FabPro 1000. Daarnaast haalt de FabPro 1000 tot 3x snellere high throughput print speeds als vergelijkbare modellen. Dit alles leidt tot een lagere gebruikskost.

Hoog gebruiksgemak
Dankzij de bijgeleverde 3D Sprint Software en de gemakkelijk te verwisselen printplatformen is de 3D Systems FabPro 1000 ook zeer makkelijk in gebruik. De bijgeleverde Finishing Kit laat u bovendien toe om vlot uw print na te bewerken.

Bij dit toestel zitten standaard volgende items:

  • 1 jaar garantie
  • 2 print platformen
  • 1 print tray with storage tray
  • 1 kg FabPro Proto GRY materiaal
  • Ethernet kabel
  • Stroomkabel
  • Finish starter kit
Afmetingen: 430 x 430 x 612 mm
Bouwvolume: 125 x 70 x 120 mm
Printtechnologie: Digital Light Printing (DLP)
Laagresolutie: 30 - 50 microns
Gewicht: 37,5kg
Operationele temperatuur: 18°C - 28°C
Laser Specificaties: Lichtproject 405 nm
Connectiviteit: Network ready / USB
LCD Scherm:
Resin hervulsysteem: -
Printbare materialen: FabPro Tough BLK, FabPro Proto GRY, FabPro JewelCast GRN
Ondersteunende OS: Windows 7, Windows 8, Windows 10
Bestandsformaat: STL, CTL, OBJ, PLY, ZPR, ZBD, AMF, WRL, 3DS, FBX, IGES, IGS, STEP, STP, X_T
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x