Onze kantoren en showroom zijn tijdelijk gesloten.

Training op maat

Omdat iedereen op een andere manier gebruik maakt van zijn 3D-printer bieden we u, uw bedrijf, school, praktijk, studio, .... de mogelijkheid om uw training aan te passen aan uw specifieke vragen. Naast de basis van het 3D printen bieden we bij deze trainingen de mogelijkheid om samen met de lesgever zelf een programma op te stellen. Hierbij hebt u de mogelijkheid om de focus te leggen op uw eigen ervaringen.

  Prijs Vanaf € 95,00 per uur (ex. BTW) Meer info

Contacteer ons voor een offerte voor uw training op maat

  Locatie Showroom Trideus of op locatie* Meer info

*Voor deze trainingen bieden we u de mogelijkheid om de training te volgen in onze showroom in Ham, of bij u op locatie. Voor trainingen op locatie komt hier een bijkomende verplaatsingskost van € 0,41 (ex BTW) per kilometer bij.

  Tijdstip Op aanvraag Meer info

Het tijdstip van deze training is onderling af te spreken.

  Aantal deelnemers Minimaal 1, maximaal 10 Meer info

Om de kwaliteit van onze training te garanderen leggen we het maximum aantal deelnemers op 10.

Inhoud van de opleiding

Deze trainingsessie heeft geen vast programma, in tegenstelling tot onze andere trainingen. Hieronder vindt u een opsomming van enkele mogelijke onderdelen. De volledige training wordt ingericht naar de specifieke vragen die u hebt, aangevuld met een extra basis.

 • Aan de slag met uw 3D-printer
  Hoe pak ik het best mijn toestel uit? Hoe moet ik het toestel kalibreren? Hoe laad ik snel en makkelijk filament? Welke soort files heb ik nodig om in 3D te printen? Op al deze vragen wordt u een concreet antwoord geboden.
 • Materiaalmogelijkheden
  Welk materiaal gebruik ik het best voor mijn toepassingen? Welke settings dien ik hiervoor in de software in te geven? Op welke temperatuur print ik het best? Welke support gebruik ik het best, en waar? We helpen u bij de zoektocht naar de juiste materialen voor uw toepassingen.
 • Optimalisatie van het printproces
  Wat is de beste printsnelheid voor mijn materiaal? Welke nozzle gebruik ik het best? Wat zijn de verschillen tussen de nozzles? Wat kost een print mij? Wat zijn de beste hulpmiddelen voor de hechting van mijn materiaal aan het printbed? Deze en meer vragen worden stap voor stap samen besproken en beantwoord.
 • Nabewerken van de prints
  Is het noodzakelijk om prints na te bewerken? Welke mogelijkheden zijn er voor nabewerking? Op welke manier verwijder ik het best het ondersteunend materiaal?

Hebt u interesse in een training op maat?

Neem dan contact met ons op. U kan dan samen met onze experts een gericht programma opstellen. Samen zoeken we ook een geschikte datum en locatie voor deze training.

Contacteer ons voor een training op maat.

Ontdek onze andere trainingen

Training op maat

Omdat iedereen op een andere manier gebruik maakt van zijn 3D-printer bieden we u de mogelijkheid om uw training aan te passen aan uw specifieke behoeften.

Meer info

Initiatietraining 3D printen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van 3D printing? Wanneer is 3D printen ontstaan, welke materialen en welke technieken zijn er? Deze initiatietraining beantwoordt al uw vragen.

Meer info

Installatie en training

Combineer het gemak van de installatie bij u op locatie met een gerichte, uitgebreide training.

Meer info

Introductietraining Ultimaker

U hebt de afgelopen maanden een Ultimaker 3D-printer gekocht? Dan is deze training mogelijk iets voor u.

Meer info
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x