Onze kantoren en showroom zijn tijdelijk gesloten.

Introductietraining Ultimaker

U hebt de afgelopen tijd een Ultimaker 3D-printer gekocht? Dan is deze training iets voor u. Tijdens deze twee uur durende training gaat u met onze expert dieper in op de juiste instellingen van uw Ultimaker, de materialen, het onderhoud en de software CURA. Daarnaast zullen ook al uw vragen over het gebruik van uw Ultimaker toestel beantwoord worden.

  Prijs € 149,00 (ex. BTW)* Meer info
 
  Locatie Showroom Trideus

 

  Tijdstip Iedere eerste woensdag van de maand Meer info

De training begint om 14u, en duurt ongeveer 2 uur.

Inschrijven voor deze introductietraining kan via mail. Dit kan tot 1 week voor de start van de training.

  Aantal deelnemers Maximaal 12 deelnemers Meer info

Per inschrijving kunnen er maximaal 3 personen deelnemen aan de training, met een maximum van 12 deelnemers in totaal. Uit voorgaande trainingen is gebleken dat dit het maximum is om de interactie optimaal en persoonlijk te houden voor de Ultimaker introductietraining.

Inhoud van de opleiding

 • Aan de slag met uw 3D-printer
  Hoe pak ik het best mijn toestel uit? Hoe moet ik het toestel kalibreren? Hoe laad ik snel en makkelijk filament? Welke soort files heb ik nodig om in 3D te printen? Op al deze vragen wordt u een concreet antwoord geboden.
 • Materiaalmogelijkheden
  Welk materiaal gebruik ik het best voor mijn toepassingen? Welke settings dien ik hiervoor in CURA in te geven? Op welke temperatuur print ik het best? Gebruik ik best PVA of Breakaway material? We helpen u bij de zoektocht naar de juiste materialen voor uw toepassingen.
 • Optimalisatie van het printproces
  Wat is de beste printsnelheid voor mijn materiaal? Welke nozzle of print core gebruik ik het best? Wat zijn de verschillen tussen de nozzles en print cores? Wat kost een print mij? Wat zijn de beste hulpmiddelen voor de hechting van mijn materiaal aan het printbed? Deze en meer vragen worden stap voor stap samen besproken en beantwoord.
 • Nabewerken van de prints
  Is het noodzakelijk om prints na te bewerken? Welke mogelijkheden zijn er voor nabewerking? Op welke manier verwijder ik het best PVA of breakaway material?
 • Q&A
  Zowel tijdens als na de training hebt u de mogelijkheid om bijkomende vragen te stellen, zodat u alle gewenste informatie hebt.

Geïnteresseerd om een introductietraining over Ultimaker te volgen?

Wil u de introductietraining volgen, neem dan contact op met ons sales team. Zij zullen u de beschikbaarheid bij de door u gewenste trainingsdatum communiceren.

Contacteer ons om deel te nemen aan de introductietraining over Ultimaker

Ontdek onze andere trainingen

Training op maat

Omdat iedereen op een andere manier gebruik maakt van zijn 3D-printer bieden we u de mogelijkheid om uw training aan te passen aan uw specifieke behoeften.

Meer info

Initiatietraining 3D printen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van 3D printing? Wanneer is 3D printen ontstaan, welke materialen en welke technieken zijn er? Deze initiatietraining beantwoordt al uw vragen.

Meer info

Installatie en training

Combineer het gemak van de installatie bij u op locatie met een gerichte, uitgebreide training.

Meer info

Introductietraining Ultimaker

U hebt de afgelopen tijd een Ultimaker 3D-printer gekocht? Dan is deze training mogelijk iets voor u.

Meer info
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x