Onze kantoren en showroom zijn tijdelijk gesloten.

Servicecontracten

U wil snel en eenvoudig de zekerheid dat u de beste ondersteuning krijgt door onze service-experts? Dan zijn onze servicecontracten de oplossing voor u. We hebben deze servicecontracten ontworpen om een uitgebreide dienstverlening aan te bieden, dewelke passen bij uw bedrijfsactiviteiten. Dankzij onze servicecontracten hebt u ook een extra bescherming tegen ongeplande kosten.

De uitvoering van deze servicecontracten is in goede handen van onze partner Distrinova Service Center. Zij zijn gecertificeerd om nazorg te verlenen aan al onze merken.

Waarom zou u kiezen voor een servicecontract?

Het biedt u zekerheid - Onze interne experts kennen ieder toestel en bieden u de zekerheid dat uw 3D printer in goede handen is bij ieder onderhoud of herstelling.
Het biedt u continuïteit - Dankzij het geregeld onderhoud van uw toestel en de mogelijke SWAP die bij sommige contracten inbegrepen zit garanderen we u een continuïteit van uw bedrijfsactiviteiten.
Het biedt u prioriteit - Indien u een servicecontract hebt afgesloten krijgt u voorrang bij de afhandeling van uw onderhoud of herstelling, zowel telefonisch, per email als bij het nazicht.

Selecteer uw merk

 
 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x