Raise3D Service Plannen

Met hun hoogkwalitatieve N2 series 3D printers heeft Raise3D zijn doelstelling om de standaard van het 3D printen te verhogen kracht bijgezet. Deze grootformaat 3D-printers zijn flexibel en kwalitatief. Met hun toestellen wil Raise3D de traditionele maakindustrie herorienteren.

En daarin willen we Raise3D ondersteunen. Dankzij onze servicepakketten op maat verhogen we het gebruiksgemak van deze toestellen nog meer en proberen we u steeds een snelle, concrete en kwalitatieve oplossing aan te bieden, zodat een mogelijk ongemak tot het minimum herleid wordt.

Ultimaker
Basic Service Plan
€32,91
 
/maand (ex. BTW)
of €395/jaar (ex.BTW)

Het "Basic Service Plan" ontlast u van de mogelijke verrassingen die een veelvuldig gebruik van uw 3D printer met zich kunnen meebrengen. Dit service plan, op basis van preventief onderhoud, een goede begeleiding en concrete opvolging van uw toestel garandeert u continïteit en zorgt ervoor dat zowel u als uw werknemers kunnen vertrouwen op de non-stop werking van uw Ultimaker 3D-printer.

Wat houdt het Ultimaker Basic Service Plan in?

De herstelkosten tijdens de kantooruren bedragen € 65,00 (ex. BTW) ipv € 95,00 (ex. BTW). De herstelkosten buiten de kantooruren bedragen € 95,00 (ex. BTW) ipv € 120,00 (ex. BTW).

Hiertoe behoren ook de kosten voor de onderdelen binnen garantie, onderdelen buiten garantie worden middels een offerte gecommuniceerd.

Om uw toestel op de meest veilige manier te vervoeren sturen we u een lege verzendkoffer op, wanneer uw toestel aangemeld is voor een onderhoud. Daarnaast worden bij het Basic Service Plan ook alle verzendkosten gedekt.

Met een maximale termijn van 5 werkdagen tussen de aankomst van het toestel bij het Service Center en het terugsturen naar u garanderen we een gelimiteerde onderhoudstermijn.

Wij nemen contact met u via email op als uw toestel in aanmerking komt voor zijn halfjaarlijks onderhoud. In onderling overleg wordt dan een concrete datum voor dit onderhoud afgesproken.

Wenst u een Ultimaker Basic Service Plan af te sluiten?

Dit kan tot 30 dagen na aankoop van uw Ultimaker 3D-printer

Contact us
Ultimaker
Swap Service Plan
€32,91
 
/maand (ex. BTW)
of €395/jaar (ex.BTW)

Het "Swap Service Plan" ontlast u van de mogelijke verrassingen die een veelvuldig gebruik van uw 3D printer met zich kunnen meebrengen. Dit service plan, op basis van een goede begeleiding en concrete opvolging bij mogelijke problemen garandeert u continïteit en zorgt ervoor dat zowel u als uw werknemers kunnen vertrouwen op de non-stop werking van uw Ultimaker 3D-printer. Dit doen we door een vervangtoestel op te sturen binnen de 2 werkdagen, indien de probleemanalyse door het Servie Center geen concrete oplossing kan bieden.

Wat houdt het Ultimaker Swap Service Plan in?

Om uw toestel op de meest veilige manier te vervoeren sturen we het vervangtoestel in een stevige flight case. Hierin kan u uw toestel veilig terugsturen. Daarnaast worden bij het Swap Service Plan ook alle verzendkosten gedekt, aangezien onze logistieke dienst steevast zorgt voor de verzendlabels.

Om de werking van uw bedrijf niet te storen bezorgen we u binnen de 2 werkdagen na het aanmelden van uw probleem een tijdelijk gelijkaardig vervangtoestel, indien de probleemanalyse door het Service Center geen snelle oplossing aanbiedt.

Wenst u een Ultimaker Swap Service Plan af te sluiten?

Dit kan tot 30 dagen na aankoop van uw Ultimaker 3D-printer

Contact us
Ultimaker
Comfort Service Plan
€62,08
 
/maand (ex. BTW)
of €745,00/jaar (ex.BTW)

Het "Comfort Service Plan" ontlast u van de mogelijke verrassingen die een veelvuldig gebruik van uw 3D printer met zich kunnen meebrengen. Dit service plan, op basis van preventief onderhoud, een goede begeleiding en concrete opvolging van uw toestel garandeert u continïteit en zorgt ervoor dat zowel u als uw werknemers kunnen vertrouwen op de non-stop werking van uw Ultimaker 3D-printer. Dit doen we door een vervangtoestel op te sturen wanneer uw printer op onderhoud komt, of hersteld dient te worden. Het gelijkaardige vervangtoestel wordt toegezonden tesamen met de verzendkoffer.

Wat houdt het Ultimaker Comfort Service Plan in?

De herstelkosten tijdens de kantooruren bedragen € 65,00 (ex. BTW) ipv € 95,00 (ex. BTW). De herstelkosten buiten de kantooruren bedragen € 95,00 (ex. BTW) ipv € 120,00 (ex. BTW).

Hiertoe behoren ook de kosten voor de onderdelen binnen garantie, onderdelen buiten garantie worden middels een offerte gecommuniceerd.

Om uw toestel op de meest veilige manier te vervoeren sturen we het vervangtoestel in een stevige flight case. Hierin kan u uw toestel veilig terugsturen, wanneer uw toestel aangemeld is voor een onderhoud, of wanneer het toestel wordt aangemeld voor reparaties.. Daarnaast worden bij het Basic Service Plan ook alle verzendkosten gedekt.

Met een maximale termijn van 5 werkdagen tussen de aankomst van het toestel bij het Service Center en het terugsturen naar u.

Wij nemen contact met u op als uw toestel in aanmerking komt voor zijn halfjaarlijks onderhoud. In onderling overleg wordt dan een concrete datum voor dit onderhoud afgesproken.

Om de werking van uw bedrijf niet te storen bezorgen we u voor het onderhoud tijdelijk gelijkaardig vervangtoestel. Dit vervangtoestel overbrugt de termijn van de 5 werkdagen waarbinnen het Service Center uw toestel naziet en de noodzakelijke herstellingen uitvoert.

Wenst u een Ultimaker Swap Service Plan af te sluiten?

Dit kan tot 30 dagen na aankoop van uw Ultimaker 3D-printer

Contact us
Raise3D
Extended Warranty
€41,58
 
/maand (ex. BTW)
of € 499,00/jaar (ex.BTW)

Wilt u een extra bescherming tegen ongemakken en onverwachte kosten? Dan is de Extended Warranty voor uw nieuwe Raise3D printer de oplossing.

Wat houdt het Raise3D Extended Warranty in?

Met de aankoop van de Extended Warranty bent u als bedrijf een extra jaar gedekt tegen onverwachte kosten. Wij waarborgen uw gebruiksgemak een extra jaar, en bieden u hiermee een snelle oplossing zonder dat u aan comfort inboet.

Wenst u een Raise3D Extended Warranty af te sluiten?

Dit kan tot 30 dagen na aankoop van uw Raise3D toestel

Contacteer ons
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x