Printservice

 

U ontwerpt, wij printen

Bent u op zoek naar gedetailleerde onderdelen, een kleine productiehoeveelheid, 3D-prints in algemene of specifieke bouwkundige materialen? Of hebt u dat ene unieke design voor presentaties, en zoekt u hiervoor een creatieve uitvoering? Wij helpen u bij de realisatie. Trideus Print Service laat u toe te genieten van de voordelen die 3D-printen biedt. Op die manier verkent u de ongekende mogelijkheden van 3D-printing, voordat u zelf de investering doet.

Hoe werkt het? U uploadt uw design in het portaal hier beneden. Dit kan zowel een CAD-bestand of een .stl bestand zijn. In een volgende stap kiest u uw voorkeursmateriaal. Om u te helpen bij deze keuze vindt u op deze pagina een vergelijkingstabel. Vervolgens ontvangt u een concrete offerte voor het project, en gaat u verder naar de bestelpagina. Een vlot proces, waarin alles in een zit. Aarzel niet en plaats uw bestelling. Wij zorgen voor de rest.

Ontvang direct een prijsvoorstel  Contacteer ons

U kiest, wij printen

Naast de typische materialen die in de wereld van 3D-printen gebruikt worden, zoals PLA, ABS of PET, bieden we een diversiteit aan bouwkundige materialen en harsen. Al deze materialen hebben specifieke karakteristieken. Enkele voorbeelden zijn:

PC-ABS

Dit hybride materiaal heeft de mechanische kwaliteiten van polycarbonaat, gecombineerd met de uitmuntende afwerking die ABS biedt. De ideale oplossing als u zoekt naar een materiaal waarin uw prototype even stevig presteert als het eindproduct.

ESD-veilige Polycarbonaat

Net als de gewone polycarbonaat heeft dit materiaal een hoge impactsterkte en temperatuurweerstand. Bovendien creëer je met dit materiaal objecten die statische dissipatieve eigenschappen vertonen. Geschikt dus voor onderdelen die elektrische componenten bevatten.

PEEK

Het ultieme thermoplastische materiaal: een hoge chemische weerstand, bestendig tegen hoge temperaturen, stevig en een lage vochtopname. PEEK is de juiste oplossing voor uw veeleisende bouwkundige onderdelen.

  Download de vergelijksingstabel

Voor meer vragen over onze beschikbare materialen, aarzel niet om ons te contacteren

Ontvang direct een prijsvoorstelMomenteel is onze online tool niet actief.

Wenst u een offerte? Contacteer ons via [email protected]

Uw project, onze 3D-printers

Zodra we uw project en materiaalkeuze hebben ontvangen starten we met de uitvoer op een van onze 3D-printers.

BigRep Studio

FDM

Dankzij zijn bouwvolume van 50 x 50 x 100cm print de BigRep Studio probleemloos grote, kwalitatieve onderdelen. Het biedt ook de perfecte oplossing voor kleine productiehoeveelheden of prints met een groot volume, zoals een dinosaurusschedel op ware grootte.

3DGence Industry F340

FDM

Met zijn keramische bed en verwarmde printkamer is de 3DGence Industry F340 een hoogwaardige FDM 3D-printer die kwalitatieve prints in eender welk materiaal produceert. Of u nu kiest voor PEEK, PC-ABS of normale ABS, de Industry F340 print het met gemak.

Ultimaker S5

FDM

Een filament flow sensor, verwisselbare nozzles in verscheidene diameters en een materiaalherkenningssysteem laten ons toe om probleemloos hoogkwalitatieve ontwerpen te printen. De Ultimaker S5 laat ons toe om meerdere materialen of meerdere kleuren met elkaar te combineren.

Formlabs Form 2

SLA

Als u zoekt naar kleine maar gedetailleerde prints, dan zorgt onze Form 2 voor de verbluffende resultaten. De Form 2 zorgt ervoor dat we prints in hoge resolutie kunnen aanbieden, in een variatie van bouwkundige, dentale en uitbrandbare materialen. De Form 2 print stevige, gedetailleerde modellen met een ongeëvenaarde afwerkingsgraad.

 
 

Contacteer Trideus Print Service

Indien u nog vragen heeft over onze printservice, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Stuur ons een email  Bel ons

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x