Uitgebreide bedrijfsopleiding

Bent u bezig met 3D-printing, maar loopt u nog tegen ongemakken aan? Dan is onze bondige bedrijfsopleiding mogelijk de oplossing voor uw probleem.

Tijdens deze drie uur durende opleiding gaan we dieper in op de verschillende settings, de materiaalmogelijkheden, de kost per print en zo veel meer. Deze training is vooral gericht om gebruikers verder te helpen in hun 3D-printervaring.

Prijs € 895,00 (ex. BTW) Meer info

In de prijs zit de 6 uur durende opleiding inbegrepen, alsook de verplaatsingsonkosten.

Locatie Op locatie

 

Tijdstip Op aanvraag

 

Aantal deelnemers Maximaal 10 deelnemers Meer info

Om onze training optimaal te garanderen leggen we het maximum aantal deelnemers op 10. Wil u meer dan 10 werknemers laten deelnemen, dan raden we u aan om de uitgebreide bedrijfsopleiding te nemen, en de groepen op te delen.

Inhoud van de opleiding

 • Materiaalmogelijkheden
  Welk materiaal gebruik ik het best voor mijn toepassingen? Welke settings dien ik hiervoor in de software in te geven? Op welke temperatuur print ik het best? Welke support gebruik ik het best, en waar? We helpen u bij de zoektocht naar de juiste materialen voor uw toepassingen.
 • Optimalisatie van het printproces
  Wat is de beste printsnelheid voor mijn materiaal? Welke nozzle gebruik ik het best? Wat zijn de verschillen tussen de nozzles? Wat kost een print mij? Wat zijn de beste hulpmiddelen voor de hechting van mijn materiaal aan het printbed? Deze en meer vragen worden stap voor stap samen besproken en beantwoord.
 • Nabewerken van de prints
  Is het noodzakelijk om prints na te bewerken? Welke mogelijkheden zijn er voor nabewerking? Op welke manier verwijder ik het best het ondersteunend materiaal?
 • Onderhoud van het toestel
  Hoe reinig ik het snelst mijn nozzle? Welk onderhoud is noodzakelijk? Wat zijn de veel voorkomende fouten tijdens het printen? Hoe voorkom ik opstoppingen?
 • Q&A
  Zowel tijdens als na de training hebt u de mogelijkheid om bijkomende vragen te stellen, zodat u alle gewenste informatie hebt.

Geïnteresseerd in de bondige bedrijfsopleiding?

Neem dan contact met ons op. Door middel van gerichte vragen kunnen we inschatten hoe ver u al staat, en tegen welke ongemakken u nog aanloopt. Op basis hiervan passen wij onze training aan, zodat we u een optimale service bieden.

Contacteer ons!

Ontdek onze andere opleidingen

Training op maat

Omdat iedereen op een andere manier gebruik maakt van zijn 3D-printer bieden we u de mogelijkheid om uw training aan te passen aan uw behoeften en wensen.

Meer info

Initiatie 3D-printen

Kijkt u uit naar een nieuwe 3D-printer, maar weet u niet welk toestel? Tijdens onze initiatie krijgt u een inzicht in de verschillende merken en mogelijkheden die we aanbieden.

Meer info

Installatie en opleiding

Bij deze training combineert u het gemak van de installatie op locatie met een uitgebreide opleiding. Zo verhoogt u de snelheid van ingebruikname van uw nieuwe 3D-printer.

Meer info

Introductiecursus Ultimaker

U hebt in de afgelopen 6 maanden een Ultimaker 3D-printer gekocht? Dan is deze cursus mogelijk iets voor u.

Meer info

Bondige bedrijfsopleiding

Bent u bezig met 3D-printing, maar loopt u nog tegen ongemakken aan? Dan is onze bondige bedrijfsopleiding mogelijk de oplossing voor uw probleem.

Meer info

Uitgebreide bedrijfsopleiding

Bent u bezig met 3D-printing, maar loopt u nog tegen ongemakken aan? Dan is onze uitgebreide bedrijfsopleiding mogelijk de oplossing voor uw probleem.

Meer info
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x