Training op maat

Omdat iedereen op een andere manier gebruik maakt van zijn 3D-printer bieden we u de mogelijkheid om uw training aan te passen aan uw behoeften en wensen.

In deze training krijg u sowieso de basisopleiding van het toestel, zoals de kalibratie, uitleg over de verschillende materialen en hun mogelijkheden en hoe u het toestel best kan onderhouden. Deze training wordt gegeven door ervaren medewerkers, die tijdens de training op al uw vragen en opmerkingen de juiste antwoorden zullen bieden.

Naast deze basis bieden we u ook de mogelijkheid om de training aan te vullen met specifieke, voorafgaand toegezonden items. Zo optimaliseren we onze service ten gronde.

  Prijs Tijdens de kantooruren: € 95,00 per uur (ex. BTW) Meer info

Het tarief tijdens de kantooruren bedraagt € 95,00 (ex. BTW) per uur, buiten de kantooruren betaalt u € 140,00 (ex. BTW) per uur.

  Locatie Showroom Trideus of op locatie Meer info

Voor deze trainingen bieden we u de mogelijkheid om de training te volgen in onze showroom in Ham, of bij u op locatie. Voor opleidingen op locatie komt hier een bijkomende verplaatsingskost van € 0,41 (ex BTW) per kilometer bij.

  Tijdstip Op aanvraag Meer info

Het tijdstip van de training is onderling af te spreken. De training gebeurt in principe tijdens de kantooruren, maar de optie is er om op aanvraag buiten deze uren een training te voorzien.

  Aantal deelnemers Minimaal 1, maximum 3 Meer info

Om onze training optimaal te garanderen leggen we het maximum aantal deelnemers op 3. Uitzonderingen hierop zijn op aanvraag mogelijk.

Inhoud van de opleiding

 • Aan de slag met uw 3D-printer
  Hoe pak ik het best mijn toestel uit? Hoe moet ik het toestel kalibreren? Hoe laad ik snel en makkelijk filament? Welke soort files heb ik nodig om in 3D te printen? Op al deze vragen wordt u een concreet antwoord geboden.
 • Materiaalmogelijkheden
  Welk materiaal gebruik ik het best voor mijn toepassingen? Welke settings dien ik hiervoor in de software in te geven? Op welke temperatuur print ik het best? Welke support gebruik ik het best, en waar? We helpen u bij de zoektocht naar de juiste materialen voor uw toepassingen.
 • Optimalisatie van het printproces
  Wat is de beste printsnelheid voor mijn materiaal? Welke nozzle gebruik ik het best? Wat zijn de verschillen tussen de nozzles? Wat kost een print mij? Wat zijn de beste hulpmiddelen voor de hechting van mijn materiaal aan het printbed? Deze en meer vragen worden stap voor stap samen besproken en beantwoord.
 • Nabewerken van de prints
  Is het noodzakelijk om prints na te bewerken? Welke mogelijkheden zijn er voor nabewerking? Op welke manier verwijder ik het best het ondersteunend materiaal?
 • Q&A
  Zowel tijdens als na de training hebt u de mogelijkheid om bijkomende vragen te stellen, zodat u alle gewenste informatie hebt.

Geïnteresseerd in een training op maat?

Neem dan contact met ons op. Samen met onze experts zoeken we een geschikte locatie en datum voor de training. Daarboven kan u zelf al vragen doorgeven die u beantwoordt wil zien tijdens de opleiding.

Contacteer ons voor een training op maat

Ontdek onze andere opleidingen

Training op maat

Omdat iedereen op een andere manier gebruik maakt van zijn 3D-printer bieden we u de mogelijkheid om uw training aan te passen aan uw behoeften en wensen.

Meer info

Initiatie 3D-printen

Kijkt u uit naar een nieuwe 3D-printer, maar weet u niet welk toestel? Tijdens onze initiatie krijgt u een inzicht in de verschillende merken en mogelijkheden die we aanbieden.

Meer info

Installatie en opleiding

Bij deze training combineert u het gemak van de installatie op locatie met een uitgebreide opleiding. Zo verhoogt u de snelheid van ingebruikname van uw nieuwe 3D-printer.

Meer info

Introductiecursus Ultimaker

U hebt in de afgelopen 6 maanden een Ultimaker 3D-printer gekocht? Dan is deze cursus mogelijk iets voor u.

Meer info

Bondige bedrijfsopleiding

Bent u bezig met 3D-printing, maar loopt u nog tegen ongemakken aan? Dan is onze bondige bedrijfsopleiding mogelijk de oplossing voor uw probleem.

Meer info

Uitgebreide bedrijfsopleiding

Bent u bezig met 3D-printing, maar loopt u nog tegen ongemakken aan? Dan is onze uitgebreide bedrijfsopleiding mogelijk de oplossing voor uw probleem.

Meer info
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x