Introductiecursus Ultimaker

U hebt in de afgelopen 6 maanden een Ultimaker 3D-printer gekocht? Dan is deze cursus mogelijk iets voor u.

U hebt in de afgelopen 6 maanden een Ultimaker 3D-printer gekocht? Dan is deze cursus mogelijk iets voor u. Iedereen die in de afgelopen 6 maanden een Ultimaker 3D-printer heeft gekocht bij Trideus bieden we de mogelijkheid om de introductiecursus voor Ultimaker te volgen. Tijdens deze twee uur durende opleiding gaan we dieper in op de juiste instellingen, soorten materialen, het onderhoud en CURA. Ook uw vragen over het gebruik van uw Ultimaker 3D-printer zullen beantwoord worden.

  Prijs € 149,00 (ex. BTW) Meer info

Standaard kost deze cursus € 149,00 (ex. BTW), maar tot 6 maanden na de aankoop van uw Ultimaker 3D printer is deze training volledig gratis.

  Locatie Showroom Trideus

 

  Tijdstip Iedere laatste woensdag van de maand

 

  Aantal deelnemers Maximaal 12 deelnemers Meer info

Per aangekocht toestel kunnen er maximaal 3 personen deelnemen aan de cursus, met een maximum van 12 deelnemers in totaal.

Inhoud van de opleiding

 • Aan de slag met uw 3D-printer
  Hoe pak ik het best mijn toestel uit? Hoe moet ik het toestel kalibreren? Hoe laad ik snel en makkelijk filament? Welke soort files heb ik nodig om in 3D te printen? Op al deze vragen wordt u een concreet antwoord geboden.
 • Materiaalmogelijkheden
  Welk materiaal gebruik ik het best voor mijn toepassingen? Welke settings dien ik hiervoor in CURA in te geven? Op welke temperatuur print ik het best? Gebruik ik best PVA of Breakaway material? We helpen u bij de zoektocht naar de juiste materialen voor uw toepassingen.
 • Optimalisatie van het printproces
  Wat is de beste printsnelheid voor mijn materiaal? Welke nozzle of print core gebruik ik het best? Wat zijn de verschillen tussen de nozzles en print cores? Wat kost een print mij? Wat zijn de beste hulpmiddelen voor de hechting van mijn materiaal aan het printbed? Deze en meer vragen worden stap voor stap samen besproken en beantwoord.
 • Nabewerken van de prints
  Is het noodzakelijk om prints na te bewerken? Welke mogelijkheden zijn er voor nabewerking? Op welke manier verwijder ik het best PVA of breakaway material?
 • Q&A
  Zowel tijdens als na de training hebt u de mogelijkheid om bijkomende vragen te stellen, zodat u alle gewenste informatie hebt.

Geïnteresseerd om een introductiecursus over Ultimaker te volgen?

Wil u de introductiecursus volgen, neem dan contact op met ons sales team. Zij zullen u de beschikbaarheid bij de door u gewenste trainingsdatum communiceren.

Contacteer ons om deel te nemen aan de introductiecursus over Ultimaker

Ontdek onze andere opleidingen

Training op maat

Omdat iedereen op een andere manier gebruik maakt van zijn 3D-printer bieden we u de mogelijkheid om uw training aan te passen aan uw behoeften en wensen.

Meer info

Initiatie 3D-printen

Kijkt u uit naar een nieuwe 3D-printer, maar weet u niet welk toestel? Tijdens onze initiatie krijgt u een inzicht in de verschillende merken en mogelijkheden die we aanbieden.

Meer info

Installatie en opleiding

Bij deze training combineert u het gemak van de installatie op locatie met een uitgebreide opleiding. Zo verhoogt u de snelheid van ingebruikname van uw nieuwe 3D-printer.

Meer info

Introductiecursus Ultimaker

U hebt in de afgelopen 6 maanden een Ultimaker 3D-printer gekocht? Dan is deze cursus mogelijk iets voor u.

Meer info

Bondige bedrijfsopleiding

Bent u bezig met 3D-printing, maar loopt u nog tegen ongemakken aan? Dan is onze bondige bedrijfsopleiding mogelijk de oplossing voor uw probleem.

Meer info

Uitgebreide bedrijfsopleiding

Bent u bezig met 3D-printing, maar loopt u nog tegen ongemakken aan? Dan is onze uitgebreide bedrijfsopleiding mogelijk de oplossing voor uw probleem.

Meer info
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x