Installatie en opleiding

Bij deze training combineert u het gemak van de installatie op locatie met een uitgebreide opleiding. Zo verhoogt u de snelheid van ingebruikname van uw nieuwe 3D-printer.

Bij deze training combineert u het gemak van de installatie op locatie met een uitgebreide opleiding. Zo verhoogt u de snelheid van ingebruikname van uw nieuwe 3D-printer. Tijdens deze training leert een van onze medewerkers hoe u snel aan de slag kan gaan met uw 3D-printer, welke materialen u het best gebruikt voor uw toepassingen en hoe u uw printproces kan optimaliseren. Daarnaast leren we u ook hoe u het toestel zelf onderhoudt, om uw werkzaamheden te verhogen.

  Prijs € 595,00 (ex. BTW)

 

  Locatie Op locatie

 

  Tijdstip Op afspraak Meer info

Voor een volledige installatie en opleiding rekenen we op duur van 2 tot 3 uren, afhangende van het type printer en de door u gestelde vragen.

  Aantal deelnemers Maximum 3 personen Meer info

Om onze training optimaal te garanderen leggen we het maximum aantal deelnemers op 3. Uitzonderingen hierop zijn op aanvraag mogelijk.

Inhoud van de opleiding

 • Aan de slag met uw 3D-printer
  Hoe pak ik het best mijn toestel uit? Hoe moet ik het toestel kalibreren? Hoe laad ik snel en makkelijk filament? Welke soort files heb ik nodig om in 3D te printen? Op al deze vragen wordt u een concreet antwoord geboden.
 • Materiaalmogelijkheden
  Welk materiaal gebruik ik het best voor mijn toepassingen? Welke settings dien ik hiervoor in de software in te geven? Op welke temperatuur print ik het best? Welke support gebruik ik het best, en waar? We helpen u bij de zoektocht naar de juiste materialen voor uw toepassingen.
 • Optimalisatie van het printproces
  Wat is de beste printsnelheid voor mijn materiaal? Welke nozzle gebruik ik het best? Wat zijn de verschillen tussen de nozzles? Wat kost een print mij? Wat zijn de beste hulpmiddelen voor de hechting van mijn materiaal aan het printbed? Deze en meer vragen worden stap voor stap samen besproken en beantwoord.
 • Nabewerken van de prints
  Is het noodzakelijk om prints na te bewerken? Welke mogelijkheden zijn er voor nabewerking? Op welke manier verwijder ik het best het ondersteunend materiaal?
 • Onderhoud van het toestel
  Hoe reinig ik het snelst mijn nozzle? Welk onderhoud is noodzakelijk? Wat zijn de veel voorkomende fouten tijdens het printen? Hoe voorkom ik opstoppingen?
 • Q&A
  Zowel tijdens als na de training hebt u de mogelijkheid om bijkomende vragen te stellen, zodat u alle gewenste informatie hebt.

Geïnteresseerd in een opleiding en installatie bij u op locatie?

Neem dan contact met ons op voor de beschikbare data, de mogelijkheden en de verdere vragen die u hebt.

Contacteer ons voor een opleiding op locatie

Ontdek onze andere opleidingen

Training op maat

Omdat iedereen op een andere manier gebruik maakt van zijn 3D-printer bieden we u de mogelijkheid om uw training aan te passen aan uw behoeften en wensen.

Meer info

Initiatie 3D-printen

Kijkt u uit naar een nieuwe 3D-printer, maar weet u niet welk toestel? Tijdens onze initiatie krijgt u een inzicht in de verschillende merken en mogelijkheden die we aanbieden.

Meer info

Installatie en opleiding

Bij deze training combineert u het gemak van de installatie op locatie met een uitgebreide opleiding. Zo verhoogt u de snelheid van ingebruikname van uw nieuwe 3D-printer.

Meer info

Introductiecursus Ultimaker

U hebt in de afgelopen 6 maanden een Ultimaker 3D-printer gekocht? Dan is deze cursus mogelijk iets voor u.

Meer info

Bondige bedrijfsopleiding

Bent u bezig met 3D-printing, maar loopt u nog tegen ongemakken aan? Dan is onze bondige bedrijfsopleiding mogelijk de oplossing voor uw probleem.

Meer info

Uitgebreide bedrijfsopleiding

Bent u bezig met 3D-printing, maar loopt u nog tegen ongemakken aan? Dan is onze uitgebreide bedrijfsopleiding mogelijk de oplossing voor uw probleem.

Meer info
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x