Initiatie 3D-printen

Kijkt u uit naar een nieuwe 3D-printer, maar weet u niet welk toestel?

Tijdens onze initiatie krijgt u een inzicht in de verschillende merken en mogelijkheden die we aanbieden. Iedere eerste woensdag van de maand verwelkomen we u graag voor de initiatie tot 3D-printen. Gedurende deze twee uur durende rondleiding geven we u een inzicht in de verschillende 3D-printers in ons gamma en hun toepassingen.

  Prijs € 50,00 (ex. BTW) - terugbetaald na aankoop 3D printer Meer info

Bij aankoop van een 3D-printer binnen de 6 maanden na deze initiatiecursus krijgt u het bedrag volledig terugbetaald in de vorm van een korting op uw 3D-printer.

  Locatie Showroom Trideus

 

  Tijdstip Iedere 1e woensdag van de maand Meer info

Om onze service te garanderen nemen we enkel verzoeken aan tot een week voor de opleiding.

  Aantal deelnemers Maximaal 10 deelnemers Meer info

Om onze training optimaal te garanderen leggen we het maximum aantal deelnemers op 10. Voor de beschikbare plaatsen neemt u best contact met ons op.

Inhoud van de opleiding

 • Aan de slag met uw 3D-printer
  Hoe moet ik het toestel kalibreren? Hoe laad ik snel en makkelijk filament? Welke soort files heb ik nodig om in 3D te printen? Op al deze vragen wordt u een concreet antwoord geboden.
 • Materiaalmogelijkheden
  Welk materiaal gebruik ik het best voor mijn toepassingen? Welke support gebruik ik het best, en waar? We helpen u bij de zoektocht naar de juiste materialen voor uw toepassingen.
 • Optimalisatie van het printproces
  Welke nozzle gebruik ik het best? Wat zijn de verschillen tussen de nozzles? Wat kost een print mij? Wat zijn de beste hulpmiddelen voor de hechting van mijn materiaal aan het printbed? Deze en meer vragen worden stap voor stap samen besproken en beantwoord.
 • Nabewerken van de prints
  Is het noodzakelijk om prints na te bewerken? Welke mogelijkheden zijn er voor nabewerking? Op welke manier verwijder ik het best het ondersteunend materiaal?
 • Q&A
  Zowel tijdens als na de training hebt u de mogelijkheid om bijkomende vragen te stellen, zodat u alle gewenste informatie hebt.

Geïnteresseerd in de initiatiecursus 3D-printen?

Neem dan contact op voor de beschikbaarheid voor de u best passende datum.

Schrijf u in voor de initiatie

Ontdek onze andere opleidingen

Training op maat

Omdat iedereen op een andere manier gebruik maakt van zijn 3D-printer bieden we u de mogelijkheid om uw training aan te passen aan uw behoeften en wensen.

Meer info

Initiatie 3D-printen

Kijkt u uit naar een nieuwe 3D-printer, maar weet u niet welk toestel? Tijdens onze initiatie krijgt u een inzicht in de verschillende merken en mogelijkheden die we aanbieden.

Meer info

Installatie en opleiding

Bij deze training combineert u het gemak van de installatie op locatie met een uitgebreide opleiding. Zo verhoogt u de snelheid van ingebruikname van uw nieuwe 3D-printer.

Meer info

Introductiecursus Ultimaker

U hebt in de afgelopen 6 maanden een Ultimaker 3D-printer gekocht? Dan is deze cursus mogelijk iets voor u.

Meer info

Bondige bedrijfsopleiding

Bent u bezig met 3D-printing, maar loopt u nog tegen ongemakken aan? Dan is onze bondige bedrijfsopleiding mogelijk de oplossing voor uw probleem.

Meer info

Uitgebreide bedrijfsopleiding

Bent u bezig met 3D-printing, maar loopt u nog tegen ongemakken aan? Dan is onze uitgebreide bedrijfsopleiding mogelijk de oplossing voor uw probleem.

Meer info
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x