Opleidingen

Dankzij een groeiende belangstelling van zowel professionele als particuliere gebruikers voor 3D-printing, vonden we het noodzakelijk om de gebruikers een goede basis te bezorgen bij de start van hun 3D-print ervaring. Daarom bieden we bij Trideus verschillende complete en toegankelijke trainingen aan, op alle niveaus.

Onze 3D-print experts hebben de ervaring om individuele en bedrijfstrainingen te verzorgen, en hen wegwijs te maken in de wereld van het 3D-printen. Onze trainingen zijn een mix van theoretische en praktische training. Sleutelwoorden tijdens onze trainingen zijn leren, uitwisselen van informatie en het praktische uitvoeren van zaken."

Training op maat

Omdat iedereen op een andere manier gebruik maakt van zijn 3D-printer bieden we u de mogelijkheid om uw training aan te passen aan uw behoeften en wensen.

Meer info

Initiatie 3D-printen

Kijkt u uit naar een nieuwe 3D-printer, maar weet u niet welk toestel? Tijdens onze initiatie krijgt u een inzicht in de verschillende merken en mogelijkheden die we aanbieden.

Meer info

Installatie en opleiding

Bij deze training combineert u het gemak van de installatie op locatie met een uitgebreide opleiding. Zo verhoogt u de snelheid van ingebruikname van uw nieuwe 3D-printer.

Meer info

Introductiecursus Ultimaker

U hebt in de afgelopen 6 maanden een Ultimaker 3D-printer gekocht? Dan is deze cursus mogelijk iets voor u.

Meer info

Bondige bedrijfsopleiding

Bent u bezig met 3D-printing, maar loopt u nog tegen ongemakken aan? Dan is onze bondige bedrijfsopleiding mogelijk de oplossing voor uw probleem.

Meer info

Uitgebreide bedrijfsopleiding

Bent u bezig met 3D-printing, maar loopt u nog tegen ongemakken aan? Dan is onze uitgebreide bedrijfsopleiding mogelijk de oplossing voor uw probleem.

Meer info
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x