Industriële oplossingen

Bent u op zoek naar industriële 3D-printing toepassingen om uw time-to-market in te korten? Trideus Industrial helpt u in uw zoektocht. Ons gespecialiseerd en gevarieerd aanbod biedt een uitkomst voor een breed spectrum aan sectoren en oplossingen. Onze experts begeleiden u voor, tijdens en na uw aankoop. Hun oplossingsgericht en gespecialiseerd onafhankelijk advies zorgt ervoor dat u de juiste gepersonaliseerde ‘end to end’-oplossing wordt aangeboden. Ontdek hieronder onze high-end systemen.

 

HP

HP

HP verovert de markt van de 3D-printing. Met zijn kostenefficiënte HP Jet Fusion 300/500 series produceert u in geen tijd functionele prints met hoge detaillering. Perfect voor de creatie van prototypes en kleine productiehoeveelheden.

Meer informatie

Desktop Metal

Desktop Metal

Het driedelige Studio System+ van Desktop Metal biedt u als industriële klant een totaaloplossing voor het in-house printen van alle metalen onderdelen. Bij deze printers gaan veiligheid en een uiterst eenvoudig printproces hand in hand met betaalbaarheid.

Meer informatie

BigRep

BigRep

De missie van BigRep is duidelijk: alles wat u maar wenst, moet te printen zijn! Door de combinatie van accuraatheid en het grote bouwvolume, zijn de toepassingsmogelijkheden van deze grootformaat 3D-printers dan ook eindeloos.

Meer informatie

3DGence

3DGence

De combinatie van een gesloten kamer met een systeem van printmodules laat u toe om industriële materialen, zoals PEEK en PEI, moeiteloos te transformeren in kwalitatieve 3D-prints. Voor werkelijk elke industriële toepassing bieden de 3DGence Industry F340 een oplossing.

Meer informatie

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x