Dentale oplossingen

 

3D printing in de dentale industrie

Als tandtechnisch laboratorium, tandarts of kaakchirurg is 3D-printing binnenkort niet meer weg te denken uit uw dagelijkse activiteiten.

Wenst u kennis te maken met de mogelijkheden van 3D-printing? Bent u al jaren actief, maar klaar voor een volgende stap?

Trideus heeft alles in huis om u niet enkel te voorzien van de juiste 3D-printers, scanners en software, maar ook om u 100% te ondersteunen binnen uw persoonlijk 3D-proces.

Lepels en beetplaten

Modellen

Splints en retainers

Boorsjablonen

Toepassingen

De wereldwijde golf van digitalisatie bleek de laatste jaren ook in de dentale industrie een echte game changer. Een groot deel van de technische en klinische verwerking kon nu immers uitgevoerd worden via milling.

Recent zien we echter een sterke transitie naar het 3D-printen. Deze innovatie in de tandtechniek stelt ons niet alleen in staat om met een nog hogere nauwkeurigheid te werken, maar ook tegen een lagere kost. Bovendien blinkt deze techniek uit in gebruiksvriendelijkheid en resulteert ze in een minimaal materiaalverlies.

Theoretisch kan u alles printen met een 3D-printer. De meest courante toepassingen op dit ogenblik zijn splints, retainers, lepels, beetplaten, modellen & boorsjablonen.

Door een intensieve samenwerking met leveranciers van 3D-metaalprinters biedt Trideus binnen afzienbare tijd ook metal applications aan. Het printen met biomaterialen zal uiteindelijk de echte revolutie veroorzaken in de dentale industrie.

Trideus houdt u op de hoogte!

Uw persoonlijke business case

Bij het uitwerken van een oplossing op maat, komen deze thema’s zeker aan bod.

Wij houden op elk moment rekening met uw specifieke situatie: Wat is de grootte van uw praktijk? Welke investeringen vonden reeds plaats? Wat is uw specifieke aanbod naar patiënten toe?

Bij Trideus geniet u bovendien van 20 jaar ervaring en vakkennis in de dentale wereld. Zo kan u er van op aan dat uw contactpersoon vanaf het eerste moment ‘de juiste taal’ spreekt.

Maak een vrijblijvende afspraak

Uitgaven en opbrengsten

Bij de uitwerking van uw business case brengen we niet alleen de kosten in beeld maar vullen we aan met een transparante ROI-berekening. Met andere woorden: u ziet meteen vanaf wanneer de investering rendeert en u geld oplevert.

U staat er nooit alleen voor

Ook na aankoop stopt het engagement van Trideus niet. Heeft u vragen omtrent de gebruikte techniek of de werking van de printers, scanners & software? Onze vakspecialisten staan op elk moment klaar!

Uw contactpersoon binnen Trideus is Luc Petry. Luc is een erkende klinisch prothesetechnicus en kan terugblikken op meer dan 20 jaar technische en klinische ervaring.

Met onze ondersteuning beschikt u steeds over de juiste kennis en middelen om uw patiënt de beste zorg toe te dienen. Want wij weten: ‘een tevreden patiënt is een tevreden behandelaar!’

Hoe kunnen we u helpen?

Als Benelux-expert inzake 3D printing, kan u bij Trideus terecht voor aankoop van uw 3D-printers, materialen, scanners en software.

Hiernaast voorzien we advies op maat, een ruime variatie aan onderhouds- en herstellingscontracten, prioritaire technische ondersteuning op locatie, installatie en trainingen.

Trideus biedt een full-service garantie en neemt u echt alles uit handen. Zo geniet u op elk moment van de gevraagde zekerheid en continuïteit!

Maak een vrijblijvende afspraak

Waarom kiezen voor Trideus?

  •  Wij spreken uw taal
  •  Onze dentaal geschoolde specialisten weten meteen waarover het gaat
  •  Door actief met u mee te denken, zoeken we samen naar de perfecte oplossing
  •  Wij zorgen voor de juiste technische omgeving wanneer uw praktijk groeit

INTERESSE OM DE MOGELIJKHEDEN OP EEN RIJTJE TE ZETTEN?

Aarzel niet en contacteer ons via [email protected] of via +32 11 48 00 75. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend!

Contacteer ons

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x