Diensten

Als full service provider beseffen we zelf ook dat het niet altijd even makkelijk is om de stap te zetten in deze nieuwe technologie van additive manufacturing. Daarom dat we verschillende diensten hebben ontwikkeld om als partner onze expertise op een concrete en open manier met u te delen. Tot deze diensten horen onze trainingen, service plannen en de optie op uw toestel te leasen. Flexibel als we zijn hebben we een uitgebreid aanbod hierin, waarbij er bij de trainingen nog extra de mogelijkheid wordt geboden om dieper in te spelen op uw wensen en prioriteiten.

De belangrijkste reden voor het aanbieden van deze diensten ligt vooral in de verlenging van onze eigen sterktes, het werken op uw maat om een complete oplossing aan te kunnen bieden. Hierbij komt dan nog de gegarandeerde continuïteit van uw bedrijfsactiviteiten, door een minimale downtime en snellere opstart met een goede training. Deze combinatie is voor ons essentieel in het opstarten van een sterke partnership.

Welke diensten bieden we aan?

Opleidingen

Hebt u interesse in de aankoop van een 3D printer, maar wil u bij uw aankoop meer uitleg? Ontdek dan onze verschillende opleidingen op maat.

Ontdek onze verschillende opleidingen

Service Plannen

Naast kwalitatieve 3D printers bieden we u ook enkele hoogwaardige service plannen aan, waarmee we u een hoogwaardige service en optimale bescherming voor uw 3D-printer garanderen.

Ontdek onze verschillende service plannen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x