Onze kantoren en showroom zijn tijdelijk gesloten.
CraftBot
€ 3.144,79 Incl. btw

De CraftBot Flow is een single extruder Plug & Play toestel dat een groot bouwvolume combineert met betrouwbare resultaten en een veelzijdigheid aan materialen

Artikelnummer:
TRICRAHRD3179

De CraftBot Flow Generation 3D-printers combineren een variatie aan kwaliteiten, die ervoor zorgen dat ieder toestel zijn specifieke voordelen heeft in uw zoektocht naar een ideale 3D-printer.

De CraftBot Flow is een single extruder Plug and Play toestel dat een groot bouwvolume combineert met betrouwbare resultaten, een veelzijdigheid aan materialen en zo veel meer.

Geassisteerde kalibratie
De CraftBot Flow heeft een semi-automatische kalibratie, voor optimale accuraatheid. Door middel van een uitgelijnd en strak opgesteld stappenplan controleert het toestel op meerdere punten zowel de XY als de Z-assen van uw toestel. Door de vlotte instructies via het LCD-scherm bent u vliegensvlug klaar om aan de slag te gaan.

Pauzeer uw prints
Het interne geheugen van de CraftBot Flow laat u toe om uw prints te pauzeren als uw materiaal (bijna) op is of als u een nieuwe kleur wil gebruiken. Daarnaast onthoudt hij bij een onverwachte blackout ook waar uw print is, zodat hij op de juiste plek terug start en u geen materiaal- of tijdverlies hebt.

Een uniek printbed
De volledige Flow Generation 3D-printers zijn voorzien van een unieke printbed combinatie. Naast een gecombineerd metalen en glazen bed voor stevigheid en kwaliteit bestaat het printoppervlak ook uit een flexibele plaat met kapton vel. Deze flexibele plaat stelt u in staat om vlot uw prints te verwijderen, en zo sneller terug aan de slag te kunnen.

IoT Web Interface
Een Predator Moederbord met een intern geheugen van 4 GB en een Raspberry Pi zorgen ervoor dat uw CraftBot Flow 3D-printer klaar is voor Industry 4.0. De interface op het touchscreen is identiek aan uw online variant, waarmee u ook de printer kan aansturen. Dit zorgt voor een vlottere connectiviteit en een versneld printproces.

Een stevige basis
Dit alles heeft natuurlijk een stevige basis nodig. De robuuste metalen omkasting zorgt voor de stevigheid en betrouwbaarheid bij iedere print, hoe groot deze ook is. De metalen hotend zorgt voor een betere flow, minder opstopping en een verbeterde printkwaliteit. De combinatie van deze hotend met de direct drive extrusie laat u toe om een ontzettend uitgebreide range aan materialen te printen.

5 jaar garantie
Daarnaast biedt CraftUnique ook nog een uitzonderlijke garantieperiode aan. Iedere Craftbot Flow Generation 3D-printer heeft een garantietermijn van 5 jaar, of 5000 printuren.

Printtechnologie: Fused Filament Fabrication (FFF)
Maximaal bouwvolume: 300 x 200 x 250 mm
Afmetingen van de 3D printer: 485 x 400 x 540 mm
Gewicht: 28 kg
Voorgemonteerd?: Ja
Nozzle diameter: 0.4 mm
Nozzle temperatuur: 180° - 300°C
Filament diameter: 1.75mm
Laagresolutie: 50 - 300 micron
Printsnelheid: -
Positioneringsprecisie van de assen: -
Kalibratie: Assisted Auto-calibration
Printbare materialen: Open Filaments System
Verwarmd printbed: 30° - 110°C
Stand alone printen via SD?: Neen
Stand alone printen via USB?: Ja
Stand alone printen via WiFi: Ja
LCD Scherm: 5 inch LCD
Software: CraftWare
Bestandsformaat: .obj / .stl / .wrpj
Ondersteunende OS: Windows 7 or higher
Open / Closed Source?: Open Source
Opmerkingen:
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x