Onze kantoren en showroom zijn tijdelijk gesloten.

ABS

Sorteren op:

Dapper in het donker, dapper zoals een superheld. ICE Filaments’ nieuwe ABS ‘Brave Black’ is een van die hoogkwalitatieve filamenten die u uit uw sokken zal slaan.
€23,84
Een echte ster op de dansvloer, deze ICE Filaments ABS 'Groovy Gold'. ABS 'Groovy Gold' is een filament dat uw prints die extra gouden glans zal geven!
€23,84
The sun is shining, the weather is sweet. Dit allemaal dankzij ICE Filaments’ ABS ‘Fluo Young Yellow’, het filament dat uw prints doet stralen, zeker onder een blacklight.
€23,84
Altijd al fan geweest van overheerlijke citrusvruchten? ICE Filaments’ ABS ‘Fluo Obstinate Orange’ geeft uw prints die zoete fruitige gloed.
€23,84
Een echte durfal probeert alles! Met ABS 'Daring Darkred' komt ICE Filaments met een nieuwe kleur om uit te proberen en tot het uiterste mee te gaan!
€23,84
ICE Filaments’ ABS 'Yippie Yellow' is een extra stevig, hoogkwalitatief filament, perfect voor het printen van solide objecten.
€23,84
Altijd al fan geweest van overheerlijke citrusvruchten? ICE Filaments’ ABS ‘Obstinate Orange’ geeft uw prints die zoete fruitige gloed.
€23,84
Het gras is altijd groener met een fluo tintje. Daarom is de nieuwe ICE Filaments ABS 'Fluo Gnarly Green' net dat tikkeltje groener dan aan de overkant!
€23,84
Op zoek naar een filament dat klasse en stijl uitstraalt? ICE Filaments’ nieuwe ABS ‘Glamorous Gold’ is een van die hoogkwalitatieve filamenten die u uit uw sokken zal slaan.
€23,84
Bent u gek op die wondermooie sneeuwwitte prints? Dan is ICE Filaments’ ABS ‘Wondrous White’ het filament dat u nodig hebt.
€23,84
Wees niet bang, de ‘Bold Blue’ ABS is hier. Deze dappere ABS geeft uw deze prints die onoverwinnelijke look.
€23,84
De meest gedetailleerde prints zijn vaak ook de meest listige prints. ICE Filaments’ ABS ‘Fluo Cunning Clear’ helpt je deze listige prints te vervolmaken.
€23,84
Hebt u altijd willen weten hoe het zou zijn om lichtgevende prints te hebben in de oneindige duisternis? Ontdek het met ICE Filaments ABS ‘Glow-in-the-Dark’.
€28,23
Al uw prints zijn Pretty in Pink dankzij ICE Filaments ABS 'Precious Pink'. Let wel op dat Gollum uw precious prints niet afneemt!
€23,84
De meest magische momenten print u met ICE Filaments ABS 'Magical Magenta'. Aarzel niet om de magie in huis te halen.
€23,84
Een echte durfal probeert alles! Met ABS 'Daring Darkgreen' komt ICE Filaments met een nieuwe kleur om uit te proberen en tot het uiterste mee te gaan!
€23,84
Een echte durfal probeert alles! Met ABS 'Daring Darkblue' komt ICE Filaments met een nieuwe kleur om uit te proberen en tot het uiterste mee te gaan!
€23,84
Bent u een fan van brute, barbaarse prints met een hoge afwerkingsgraad? Dan is ICE Filaments 'Barbaric Brown' ABS filament exact wat u zoekt.
€23,84
This little filament of mine, i'm gonna let it shine! ICE Filaments’ ABS ‘Sparkling Silver’ is het filament dat u nodig hebt.
€23,84
Heb je altijd al iets willen printen dat zowel stijlvol als stout was? Dan is ICE Filaments' ABS 'Naughty Natural' hetgeen u zoekt.
€23,84
Rood is de kleur van de liefde, ICE Filaments’ ABS ‘Romantic Red’ is hèt filament voor romantische prints.
€23,84
Een zalig zomers gevoel creëren dankzij je 3D prints? Dat kan dankzij ICE Filaments’ ABS ‘Gracious Green’, die je prints een zomers gevoel geven.
€23,84
The sun is shining, the weather is sweet. Dit allemaal dankzij ICE Filaments’ ABS ‘Young Yellow’, het filament dat uw prints doet stralen.
€23,84
Vergeet 50 shades of Grey. Het enige grijs dat je moet kennen is ICE Filaments’ ABS ‘Gentle Grey’.
€23,84
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x