Onze kantoren en showroom zijn tijdelijk gesloten.

Engineering Resin

Sorteren op:

Ga tot het uiterste met Formlabs’ nieuwe flexibele resin. Het is plooibaar als het dun is, rekbaar als het iets dikker is. Deze resin is perfect geschikt voor prototyping, product design en techniek.
€216,59
Tough resin werd ontwikkeld om ABS plastic te benaderen, met vergelijkbare treksterkte en modulus. Perfect geschikt voor functionele prototypes is dit sterk, breekbestendig materiaal ontwikkeld om te weerstaan aan hoge spanning en belasting.
€204,49
Durable werd vervaardigd om polypropyleen plastic (PP) te simuleren, met vergelijkbare lage modulus en hoge impactsterkte. Gebruik dit slijtage bestendig en buigzaam materiaal wanneer uw onderdelen vervorming en een gladde finish nodig hebben.
€204,49
De Formlabs Grey Pro Resin is een zeer stabiel materiaal, dat voor vele verschillende toepassingen geschikt is. Zo zijn het testen van vormen, prototypes voor spuitgieten en hulpmiddelen voor productie maar enkele van de voorbeelden.
€204,49
Formlabs Rigid Resin is een exceptioneel stijf en stabiel materiaal. Dit materiaal is verstevigd met glas, om een hoge stijfheid en mooie afwerkingsgraad te bekomen
€229,90
High Temp materiaal is geoptimaliseerd voor statische applicaties die aan hoge temperaturen moeten weerstaan en voor productieprocessen, zoals casting.
€229,90
Elastic Resin is de zachtste resin in het gamma van Formlabs. Dit materiaal is perfect geschikt voor prototypes die normaal geproduceerd worden met silicone.
€229,90
Flexibele 80A-hars combineert zachtheid met kracht en is bestand tegen buigen, buigen en compressie, zelfs bij herhaalde cycli.
€229,90
Kies Rigid 10K Resin voor nauwkeurige industriële onderdelen die een aanzienlijke belasting moeten kunnen weerstaan ​​zonder te buigen.
€301,29
Tough 1500 Resin is het meest veerkrachtige materiaal in de functionele familie van Tough and Durable Resins van Formlabs.
€204,49
Tough 2000 Resin is het sterkste en stijfste materiaal in de functionele familie van Tough and Durable Resins van Formlabs.
€204,49
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x